четвер, 06 липня 2023 17:33

Рікі Мартін розлучається зі своїм чоловіком після шести років шлюбу

Рікі Мартін розлучається зі своїм чоловіком після шести років шлюбу
Мартін і Йосеф познайомилися в Instagram в 2015 році. Фото: instagram.com/ricky_martin

Пуерториканський співак 51-річний Рікі Мартін розлучається з своїм чоловіком – шведсько-сирійським художником Джваном Йосефом.

Вони були одружені шість років. Про це повідомили в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спочатку залицявся до Злати Огнєвіч, а потім одружився з чоловіком у Вегасі – історія одного "холостяка"

"Деякий час ми розглядали можливість змінити наші стосунки, і після ретельного обмірковування вирішили розірвати наш шлюб з любов'ю, повагою та гідністю заради наших дітей – зберігаючи та шануючи те, що ми пережили як пара за усі ці роки", – написали.

Чоловіки планують залишитися друзями та виховувати разом дітей.

Мартін і Йосеф познайомилися в Instagram в 2015 році. Вони почали зустрічатися через шість місяців після першої особистої зустрічі в Лондоні. Про свій роман офіційно повідомили на червоній доріжці вечірки amFAR Inspiration Gala в 2016 році. Того ж року оголосили про заручини. Пара одружилася в 2018 році.

Вони виховували двох дітей — доньку Люсію, яка народилася в 2018 році, і сина Ренна, який народився в 2019 році. Також у Мартіна є двоє синів-близнюків Маттео і Валентино, які народилися в 2008 році. Він продовжить їх виховувати як батько-одинак.

Зараз ви читаєте новину «Рікі Мартін розлучається зі своїм чоловіком після шести років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі