неділя, 19 травня 2024 08:50

Оце так щасливчики: чотири знаки зодіаку, яким доля готує особливий подарунок

Оце так щасливчики: чотири знаки зодіаку, яким доля готує особливий подарунок
Уникайте суперечок. Істина в такий спосіб не народиться, а стосунки можуть бути серйозно зіпсовані. Фото: pixabay.com

У вихідні 18-19 травня важко буде правильно розприділити час. Його постійно бракуватиме. Від частини справ доведеться відмовитися.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе йтиме не за планом і дуже повільно, - говорить астрологиня. - Дозвольте собі відпочити й розслабитися. Уникайте суперечок. Істина в такий спосіб не народиться, а стосунки можуть бути серйозно зіпсовані. Люди будуть погано розуміти одне одного. Особливий подарунок доля готує для Левів, Дів, Терезів і Риб. Відчуєте себе справжніми щасливчиками. Не слід робити великі покупки. Зростає ризик викинути на вітер значну суму. Вчасно ремонтуйте зіпсовану техніку, аби уникнути побутових аварій. Більше гуляйте пішки. Не виходьте на прогулянку без панамки. Після засмаги користуйтеся зволожувальними кремами. Це допоможе запобігти старінню шкіри".

Овен (21 березня - 20 квітня)

У вихідні відкриєте у собі дар психоаналітика. Добре бачитимете, хто з друзів чим дихає. Розширюйте коло своїх можливостей. Лише не розпочинайте співпрацю з новими знайомими. Це будуть вороги та конкуренти.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Удача супроводжуватиме на кожному кроці. Не пропускайте можливості заявити про свої уміння. Усе вдаватиметься. Пам'ятайте про особистий простір знайомих. Не варто без попередження з'являтися у їхньому домі.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Ці вихідні дадуть максимум можливостей проявити себе. Ставайте до роботи зі сходом сонця. На світанку вас вдаватиметься усе. На вас покладатимуть багато сподівань і ви виправдаєте їх.

Рак (22 червня - 22 липня)

У суботу завершуйте усі важливі справи. Наступний тиждень не буде таким успішним. Зараз багато чого вдасться. Ламатимуться недавно придбані техніка та авто. Не зволікайте з ремонтом. Поки що зумієте зробити це безкоштовно завдяки гарантії.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Перед вами відкриються нові горизонти. З'явиться можливість заробляти більше. Не зволікайте з рішенням. Заощаджені зараз кошти дозволять незабаром придбати власне житло.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Критично ставтеся до почутого. Не дозволяйте стороннім тиснути на себе. Довіряйте власному досвіду, а не чуткам. Віялові відключення електрики спонукають змінити плани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Відвідайте літніх родичів. Подаруйте квіти мамі та бабусі. Не варто шукати привід для такого сюрпризу. Це невдалий час, аби перевозити літніх родичів із села до міста. Їм важко буде звикнути до нових житлових умов. Сумуватимуть за сусідами і рідним домом.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Відчуєте себе першовідкривачем. Доведеться братися за справи, у яких вам нема рівні. Це час натхнення і піднесення. Виготовите корисні речі, які служитимуть довго. Не фліртуйте з одруженими колегами. Наживете собі ворогів.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Не опустіть нагоди покращити матеріальне становище і свій статус. Кохані звинуватять у неуважності. Забудете про дні народження батьків, річницю свого весілля чи день ангела у друзів. Вибачтеся і привітайте дорогих серцю людей.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Не піддавайтеся намовлянням. Робіть те, що планували, і залишитеся на коні. Це час відкриттів. Пізнаєте коханих з нового боку та помітите зміни у собі. Стосунки налагоджуються. Проводьте більше часу разом.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Займайтеся навчанням. Саморозвиток допоможе підвищити ваші доходи. Зараз чудовий час для покращення гостроти зору. Корекцію робіть у суботу. Підбирати лінзи та окуляри краще наступного тижня. Неділю проведіть без смартфона у руках. Дозвольте очам відпочити.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Побачення розбудить у вашому серці неймовірні почуття. Освідчуйтеся і плануйте весілля. Якщо бурчання у животі набридло, пропийте курс препаратів для кишечника.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Оце так щасливчики: чотири знаки зодіаку, яким доля готує особливий подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі