понеділок, 11 лютого 2019 17:08

Тоталізатор у дії - на грі українських команд хотіли заробити великі гроші

Тоталізатор у дії - на грі українських команд хотіли заробити великі гроші
Малик пояснив ситуацію з дивним матчем. Фото: UA-Football

Звичайний товариський матч винниківського "Руху" та тернопільскої "Ниви" міг бути таким, що не відповідав нормам чесної гри.

Ситуацію прокоментував головний тренер ФК "Нива" Тернопіль Василь Малик:

"На початку другого тайму до мене звернувся президент "Руху" Григорій Козловський, який повідомив, що на наш поєдинок поставили велику суму грошей. Я запропонував не догравати його до кінця і зійти з поля, щоб матч визнали таким, що не відбувся. Але у підсумку арбітри продовжили гру і не зрозуміло для кого було усе це шоу. Я впевнений у своїй команді і ми готові до будь-якої співпраці з відповідними футбольними органами. Нехай нас перевіряють усіма доступними способами. Але ми не грали, не граємо та не будемо грати у такі ігри", - сказав Малик.

Позицію тернопільського клубу озвучив директор Дмитро Андрієшин:

"Вранці наступного дня ми зателефонували у Комітет етики та чесної гри ФФУ, щоб з'ясувати усі деталі цієї ситуації. Нам підтвердили, що на певний результат цього матчу була зроблена ставка, але вона не зіграла через своєчасне попередження. Своїм футболістам ми повністю довіряємо та відкидаємо будь-яку можливість їхньої участі у такзваних матчах з фіксованим результатом", - передає слова одного з керівників офіційний сайт ФК "Нива".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матч "Металіст" - "Волинь" міг бути договірним

"Рух" виступає у першій українській лізі, "Нива" Т - у другій.

Зараз ви читаєте новину «Тоталізатор у дії - на грі українських команд хотіли заробити великі гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі