четвер, 25 квітня 2024 09:40

Міжнародний день доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями
16

25 квітня відзначають одне з найзворушливіших свят - Міжнародний день доньки.

 

Невідомо, звідки походить це свято та головна версія його започаткування походить з Індії. Саме у цій країні вирішили запровадити День доньки після ініціативи індійських чоловіків. У такий спосіб вони хотіли вшанувати своїх дочок.

Це досить молоде свято, батьки намагаються приділити своїм маленьким та дорослим донькам якнайбільше уваги, подарувати милий презент або висловити подяку, що вони з'явились у їхньому житті. Адже кожна особлива по-своєму. Вони дарують радість та приводи для гордості.

Gazeta.ua підготувала добірку вітальних листівок з привітаннями. Обов'язково пошліть своїм рідним, знайомим, хто виховує доньок ці зворушливі привітання.

25 квітня - День доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями
Фото: pinterest
25 квітня - День доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями
25 квітня - День доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями
25 квітня - День доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями
25 квітня - День доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями

День доньки 2024 - привітання у віршах і прозі

Рости, наша доню, рости
На радість, на щастя, на втіху.
Стежинку свою віднайди
І плач завжди тільки від сміху.

Дорога наша дівчинка, вітаємо тебе з цим днем! Ти наше щастя, гордість і любов! Нехай кожен новий день приносить посмішки, досягнення і хороших людей. Будь щаслива!

Донечко моя рідненька,
Гордість і відрада.
Кожен новий день стрічай
Весело і радо!

Вітаю тебе, моя мила донечка. Бажаю душевного сяйва, відчуття краси щодня і щастя у кожному моменті, прекрасного настрою, удачі і любові. Нехай тебе завжди оточують добрі люди, нехай для тебе не буде нічого неможливого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День матері 2024: нова дата свята, цікаві факти та що важливо зробити в цей день

Я тебе зі святом вітаю,
Доню, мила, обіймаю.
Хай же мир з тобою буде,
Поважають добрі люди.
Мрії хай твої здійсняться,
І у серці буде щастя!

Як фруктові дерева навесні покриваються ароматними квітами, так і в твоє життя нехай прийде чиста і неосяжна любов! Нехай вона пожвавить в тобі найкращі риси і змусить злетіти в небесні простори на крилах щастя! Бажаю, щоб ця любов наповнювала змістом твоє існування, дарувала неймовірні миті і яскраві спогади!

Доню! Дякуємо, що ти у нас є! Ти – наше сонечко, наша радість і удача! Любимо тебе безмежно!

Найрідніша, з Днем доньки тебе! Нехай в твоєму житті будуть лише веселі, сонячні дні, не буде тривог і печалей.

Батько – найважливіша людина у нашому житті разом із матір'ю. Він завжди допомагає вирішувати дитячі проблеми та турбується про своє чадо протягом усього життя.

У третю неділю червня День батька відзначають в Америці і в багатьох інших країнах світу. Це свято запропонувала створити американка Сонора Додд в 1909 році. Таким чином вона хотіла вшанувати пам'ять покійного батька, який, будучи вдівцем, виростив в любові і турботі шістьох дітей. Перше святкування відбулося 19 червня 1910 року.

Зараз ви читаєте новину «Міжнародний день доньки: найзворушливіші листівки з привітаннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі