пʼятниця, 17 липня 2009 10:36

Ліга чемпіонів. "Шахтар" сьогодні отримає першого суперника

Ліга чемпіонів. "Шахтар" сьогодні отримає першого суперника

17 липня в штаб-квартирі європейського футбольного союзу в Ньйоні відбудуться жеребкування третіх відбіркових раундів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи УЄФА. Перша церемонія запланована на 13:00 за київським часом, а друге жеребкування почнеться на півтори години пізніше.

Віце-чемпіону України донецькому "Шахтарю" до групового етапу Ліги Чемпіонів необхідно подолати два кваліфікаційні раунди. Донеччани стартують з третього раунду, так званого "Шляху сильних". В ході жеребкування команди згідно зі своїм коефіцієнтом УЄФА будуть розділені на дві рівні групи.

Донецький "Шахтар" відповідно до особистого рейтингу знаходиться в числі сіяних, а суперниками "гірників" стане одна з наступних команд: "Спарта" (Чехія), "Твенте" (Голландія), "Динамо" (Москва, Росія), "Тімішоара" (Румунія), "Сівасспор" (Туреччина), повідомляє "Ліга".

Додамо, що чемпіон України київське "Динамо" безпосередньо вийшло в груповий етап Ліги Чемпіонів, де при жеребкуванні буде в третій корзині.

В ході жеребкування третього відбіркового раунду Ліги Європи 70 учасників цього етапу буде розбито на сім груп по 10 команд, які у свою чергу складуть по два квінтети сіяних і несіяних клубів. Обидва наших клуби, харківський "Металіст" і донецький "Металург", будуть серед сіяних. Представники однієї країни на даному етапі зустрітися один з одним не можуть.

Відзначимо, що полтавська "Ворскла" почне боротьбу в Лізі Європи з раунду плей-офф.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. "Шахтар" сьогодні отримає першого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі