субота, 20 квітня 2024 15:13

Розстріл поліцейських: у Сухопутних військах підтвердили, що на відео їхні військові

Розстріл поліцейських: у Сухопутних військах підтвердили, що на відео їхні військові
У Гайсинському районі на Вінниччині вночі проти 20 квітня двоє чоловіків розстріляли поліцейських. Фото: скріншот

На відео, яке зняте з боді-камери поліцейського після розстрілу патруля на Вінниччині у ніч проти 20 квітня, присутні військові однієї з бригад.

Це підтвердили у Сухопутних військах. Командування надасть максимальне сприяння у всебічному та неупередженому розслідуванні у вбивстві поліцейського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували відео розстрілу поліцейських на Вінниччині (18+)

"Схиляємо голови в жалобі разом з працівниками Національної поліції України, які з нами виконують завдання із захисту суверенітету та територіальної цілісності Україну. Це непоправна втрата, винні у цьому злочині повинні понести найсуворіше покарання", - йдеться у повідомленні.

Там зазначили, що на відео, яке поширюється в медіа, присутні військовослужбовці однієї із військових частин Сухопутних військ Збройних сил.

У Гайсинському районі на Вінниччині вночі проти 20 квітня двоє чоловіків розстріляли поліцейських. Від отриманих травм один правоохоронець загинув, інший отримав поранення.

Після цього на території Вінницької та Одеської областей розпочали поліцейську операцію. У мережі публікують відео, де видно, що підозрювані були у військовій формі.

Зараз ви читаєте новину «Розстріл поліцейських: у Сухопутних військах підтвердили, що на відео їхні військові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі