понеділок, 29 квітня 2024 09:58

Шість причин купити б/в смартфон або ноутбук на сайті Allmart

В Україні діє кілька великих онлайн-майданчиків із продажу різних товарів від бізнесу і приватних осіб. Але лише деякі дошки оголошень спеціалізуються на б/в техніці та гаджетах.

Allmart - один із таких сайтів. Це всеукраїнський торговий сервіс, де можна продавати і купувати б/в пристрої на вигідних умовах. Дошка оголошень працює з 2022 року, і за весь час її послугами скористалося понад 220 тис. осіб з 300 міст України.

 

Якщо ви шукаєте недорогий бу смартфон, то вивчіть асортимент сайту і зробіть свій вибір.

Чому українці обирають Allmart

Є кілька головних переваг цього торгового майданчика:

● Вузька спеціалізація на б/в гаджетах, завдяки чому зручніше вибирати потрібну техніку;

● Прозорий рейтинг продавців, що робить покупку безпечнішою;

● Можливість торгуватися (запропонувати свою ціну в один клік);

● Широкий вибір способів оплати і доставки по Україні;

● Функція безпечної оплати карткою;

● Стан вживаної техніки вказується на сторінці кожного товару.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не працює датчик відбитків пальців на смартфоні: дев'ять способів вирішити проблему

Крім цього, на Allmart є багато зручних сервісів. Наприклад, можна скористатися допомогою при виборі техніки. На сторінці фільтра досить вказати бажані параметри - й відразу відкриється сторінка з відповідним товаром. А ще можна швидко знайти майстра для ремонту техніки або скористатися обміном.

Яка техніка продається на Allmart

На сайті представлений великий асортимент б/в техніки і гаджетів. Найпопулярніші позиції:

● Мобільні телефони;

● Комп'ютери (включно з ноутбуками);

● Побутова техніка;

● Навушники та аудіосистеми;

● Інструменти.

У продажу представлено багато популярних брендів: LG, Samsung, Apple, Xiaomi, HP, Dell, JBL, Makita та інші. Будь-який такий товар на Allmart коштує на 30-70% дешевше нового. У більшості випадків він повністю справний і функціонує, виконуючи своє призначення. Тож це хороша можливість заощадити свій бюджет.

Щоб покупка була вдалою та економною, рекомендовано уважно вивчити товар в оголошенні. Оглянути фото та прочитати опис, щоб переконатися у справності техніки. Потім варто зв'язатися з продавцем, уточнити деталі та зробити замовлення. Наперед платити не потрібно, адже можна забрати товар на пошті, особисто або кур'єром. А оплатити за фактом або безпечною передоплатою карткою.

Завдяки Allmart можна істотно економити сімейний бюджет, якщо це необхідно.

Споживацька активність в Україні поступово відновлюється, а деякі показники, наприклад, частота купівлі продуктів, вже сягнули довоєнних рівнів.

Активна економія на всьому, на чому можна зекономити, є однією з головних стратегій українських споживачів. Українці заощаджують на ліках, продуктах, розвагах, і при цьому 92% населення спрямовують гроші на допомогу ЗСУ або постраждалим внаслідок воєнних дій.

Зараз ви читаєте новину «Шість причин купити б/в смартфон або ноутбук на сайті Allmart». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі