середа, 15 травня 2024 11:25

Гейнери: секрет росту м'язової маси

Гейнер - це спеціальна добавка, яка сприяє набору м'язової маси та збільшенню витривалості спортсменів. Він є сумішшю різних поживних компонентів, зокрема білків, вуглеводів, вітамінів, мінералів, ненасичених жирів і травних ензимів. Купити гейнери варто тим, хто займається спортом, хоче збільшити м'язову масу й набрати вагу. Докладніше про продукт читайте далі в матеріалі.

Автор: feelpower.com.ua
  Гейнер є сумішшю різних поживних компонентів, зокрема білків, вуглеводів, вітамінів, мінералів, ненасичених жирів і травних ензимів
Гейнер є сумішшю різних поживних компонентів, зокрема білків, вуглеводів, вітамінів, мінералів, ненасичених жирів і травних ензимів

Гейнери для набору ваги й не тільки: чим корисна добавка

Насамперед вживають гейнери для набору маси. Так, вони здатні збільшити м'язову масу на 2-8 кілограмів на місяць. Гейнери містять велику кількість калорій у кожній порції. До того ж ця добавка має значну кількість білка, який є ключовим компонентом для росту й відновлення м'язів. Приймати гейнер рекомендовано за годину-півтори до початку фізичних вправ, оскільки цей час необхідний для його засвоєння в клітинах організму. Регулярне вживання добавки дозволяє займатися тренуваннями інтенсивніше й довше, оскільки в організмі накопичується велика кількість вуглеводів, які потрібно спалити.

До інших переваг гейнерів належать:

● Відновлення енергії. Вживання гейнерів допомагає швидко відновлювати енергію після тренування та знижувати рівень втоми.

● Відновлення м'язового тонусу. Гейнери містять добавки, які допомагають збільшити енергію всередині клітин, що сприяє більш ефективному відновленню м'язового тонусу та зменшенню м'язової втоми.

● Підтримання здоров'я. До складу цієї добавки найчастіше входять вітаміни A, C, D та вітаміни комплексу B (зокрема, B6, B12). Також виробники додають головні мінерали, як-от кальцій, магній, калій і цинк, для підтримання здоров'я кісток, електролітного балансу та зміцнення імунітету загалом.

● Відсутність протипоказань. У разі правильного застосування та дотримання рекомендацій щодо дозування гейнери не мають протипоказань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залиште ці продукти на пізній день: що не варто їсти натщесерце

Автор: feelpower.com.ua
  Гейнери містять добавки, які допомагають збільшити енергію всередині клітин, що сприяє більш ефективному відновленню м'язового тонусу та зменшенню м'язової втоми
Гейнери містять добавки, які допомагають збільшити енергію всередині клітин, що сприяє більш ефективному відновленню м'язового тонусу та зменшенню м'язової втоми

Де в Україні купити гейнери високої якості

Якісні гейнери можна купити в інтернет-магазині Feel Power. Продукція MASS Gainer, яка представлена на сайті, відрізняється оптимальним балансом білків і вуглеводів, завдяки чому добре засвоюється організмом. До того ж MASS Gainer - це гейнер для веганів.

Також в інтернет-магазині Feel Power можна придбати інші види спортивного харчування веганського походження: протеїн, амінокислоти, креатин тощо. Товари доставляються через українські поштові служби Укрпошта та Нова пошта. Також у разі реєстрації на сайті ви отримаєте приємний бонус у вигляді накопичувальної знижки на майбутні замовлення.

Споживання кави натщесерце має вплив на шлунок.

До таких висновків дійшли науковці після проведеного дослідження.

Якщо пити каву на голодний шлунок, це призводить до того, що збільшується вироблення шлункової кислоти, йдеться у дослідженні, опублікованому в американській Медичній бібліотеці. Дослідники зазначили, що у одних людей збільшення вироблення кислоти не викликає дискомфорту, а інші можуть його відчути.

Зараз ви читаєте новину «Гейнери: секрет росту м'язової маси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі