понеділок, 29 листопада 2021 15:00

Вибір столу на кухню: 5 порад
3

Вибір столу на кухню: 5 порад
Фото: TABURETKA.UA
Інтернет-магазин "Табуретка" дозволяє підібрати та замовити оптимальну модель кухонного столу
Правильно підібраний стіл кухонний здатний створити затишну атмосферу

Неможливо уявити комфортну кухню без практичного гарного столу. Цей предмет меблів просто незамінний - він здатний виконувати різні призначення, залишаючись зручним, красивим, надійним. Правильно підібраний стіл кухонний здатний створити затишну атмосферу, подарувати комфорт, гарантувати зручність. Сучасні виробники пропонують безліч моделей даного виду меблів, які відрізняються габаритами, стилем, функціональністю - як визначитися для себе з моделлю, яка найбільше підходить?

Інтернет-магазин "Табуретка" дозволяє підібрати та замовити оптимальну модель кухонного столу за доступною ціною. Перевагою співпраці з інтернет-магазином, що спеціалізується на продажах меблів, є можливість підібрати модель із величезного асортименту. У каталозі представлена велика кількість виробників, які пропонують кухонні столи, що відрізняються:

• габаритами;

• матеріалами, що використовуються у виробництві;

• формою;

• наявністю чи відсутністю розкладного механізму;

• вартістю, ін.

Який стіл купити - важливі критерії вибору

Переглядаючи асортимент кухонних столів, людина зможе знайти різні варіанти. Щоб було простіше визначитися з відповідною моделлю, пропонуємо скористатися 5-ма перевіреними рекомендаціями:

1. Габарити. Оптимальні розміри столу на кухню залежать від площі приміщення та кількості членів сім'ї. Рекомендується, щоб на кожну людину ширини стільниці було не менше 60 см. Не варто використовувати й надто великі моделі (шириною понад 105 см), оскільки за таким столом не буде комфортно.

2. Форма. Для невеликої кухні добре підійде квадратна або прямокутна стільниця - її можна поставити впритул до стіни, заощаджуючи місце. У просторих приміщеннях добре виглядають круглі, овальні форми.

3. Механізм розкладання. Якщо вам потрібна модель для прийому гостей, то можливість розкладання буде дуже доречною. Коли є окремий "гостьовий" стіл, можна вибирати модель без даної опції.

4. Дизайн. Підбирайте стіл, який поєднуватиметься з кольором шпалер та меблів.

5. Ціна. Вартість визначається якістю, матеріалами, які використовуються, дизайнерськими рішеннями – важливо знайти у цьому питанні баланс.

Інтернет-магазин "Табуретка" пропонує величезний асортимент кухонних столів – ви обов'язково знайдете потрібну модель.

Зараз ви читаєте новину «Вибір столу на кухню: 5 порад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі