вівторок, 14 травня 2024 11:35

Меблі для ванної: що купити в першу чергу

Автор: taburetka.ua
  Які меблі для ванної варто купити в першу чергу
Які меблі для ванної варто купити в першу чергу

Потрібно облаштувати ванну кімнату але складати план зовсім не хочеться? Пропонуємо статтю-інструкцію, яка допоможе зорієнтуватися в меблюванні. Разом із інтернет-магазином TABURETKA.UA вам вдасться створити затишний та дуже продуманий дизайн ванної кімнати. Поїхали!

Отож, які меблі для ванної варто купити в першу чергу?

Почнемо із базового набору і розглянемо що туди входить

1. Тумба з раковиною - це, безсумнівно, центральна деталь ванної кімнати. Тумба під умивальник забезпечує місце для зберігання рушників, туалетного паперу, косметичних засобів та інших речей. Вона слугує підставкою під рукомийник і є незамінним елементом зручного побуту.

2. Дзеркало з підсвічуванням: без проблем можна купити звичайне дзеркало у ванну, але регульована led-підсвітка точно не завадить. Вона стане чарівною паличкою під час гоління, нанесення макіяжу та косметичних ритуалів.

3. Пенал у ванну: компактна шафа якнайкраще підійде для обмеженого простору санвузла. Навісний або підлоговий пенал займає обмаль місця і компактно розташує потрібні речі.

4. Настінна шафа: розташується там, де інші меблі не стануть. Її можна повісити над унітазом, пральною машиною або над тумбою з раковиною.

5. Шафа для пральної машини: слугує органайзером для речей, приховує комунікації, створює шумоізоляцію. Хороший варіант для будь-якого санвузла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: А якщо кухня простора. Вибираємо гарнітур

Автор: taburetka.ua
  Якісні й практичні меблі будуть тішити вас не один рік
Якісні й практичні меблі будуть тішити вас не один рік

На що звертати увагу при виборі меблів у ванну

● Матеріали виготовлення. Обов'язково з'ясуйте з якої сировини виготовлені меблі, адже висока вологість і постійні перепади температур негативно впливають на деякі матеріали. Радимо купувати вироби із МДФ (з спеціальними покриттями), пластику, металу.

● Ергономіка. В обмеженому просторі ванної кімнати, розмір має велике значення. Купуйте компактні й багатофункціональні меблі, що поєднують кілька опцій одночасно.

● Якість. Не варто економити на фурнітурі, вибираючи дешеві конструкції. Надійні кріплення і плавні механізми закривання дверей продовжать термін використання меблів на багато років.

Декілька практичних порад

● Визначтеся з бюджетом: меблі для ванної кімнати можуть бути досить дорогими, тому важливо окреслити свої фінансові можливості, перед тим як почати пошуки. Звертайте увагу на акції та розпродажі.

● Виміряйте площу: складіть орієнтовний план розташування і проведіть заміри. Це допоможе вибрати меблі, які підходять за розміром.

● Виберіть стиль: грубий Лофт чи чуттєвий Прованс - вирішувати вам.

● Враховуйте функціональність: на цьому слід зробити головний акцент. Якісні й практичні меблі будуть тішити вас не один рік.

Вибір меблів для ванної кімнати може здатися складним завданням, але якщо ви будете дотримуватися порад зі статті, зможете легко облаштувати свій простір комфортно і стильно.

Автор: taburetka.ua
  Купуйте компактні й багатофункціональні меблі, що поєднують кілька опцій одночасно
Купуйте компактні й багатофункціональні меблі, що поєднують кілька опцій одночасно

Відпочинок на природі - прерасна ідея але не завжди зручна. Кемпінг і розташування просто неба дарують ряд позитивних емоцій і разом з тим вимагають ретельної підготовки. Давайте з'ясуємо, як садові меблі можуть покращити екстремальні умови походу.

Зараз ви читаєте новину «Меблі для ванної: що купити в першу чергу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі