понеділок, 12 серпня 2019 09:57

Порошенко вдруге прийшов на допит: під ДБР зібралися 2 мітинги

Порошенко вдруге прийшов на допит: під ДБР зібралися 2 мітинги
Біля будівлі ДБР Порошенка чекали два мітинги. ФОТО: Solonyna Yeugen

П'ятий президент Петро Порошенко вдруге прийшов на допит до Державного бюро розслідувань.

Біля будівлі ДБР на нього чекали 2 мітинги.

Один за участі прихильників політика, зокрема молодшого сина Михайла.

Інший — із вимогою засудити Порошенка за нібито привласнення санаторію в Козині, зазначає у Twitter журналіст "Радіо Свобода" Євген Солонина.

Сьогодні Порошенка мають допитати як свідка у справі щодо можливого ухиляння від сплати податків під час купівлі телеканалу "Прямий".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДБР прокоментували справи з Порошенком

Уперше Порошенко прийшов на допит до ДБР 25 липня. Перед візитом Порошенка голова ДБР Роман Труба повідомив, що бюро отримало заяву від його адвоката. У заяві повідомили, що п'ятий президент не зможе прийти на допит і попросили його перенести.

24 липня Порошенко сам прийшов до ДБР із проханням провести допит. Йому відмовили. 17 липня Порошенко не з'явився на допит.

За даними голови ДБР Романа Труби, оприлюдненому в його Telegram-каналі, бюро має 11 кримінальних проваджень, у яких фігурує Петро Порошенко. У партії Порошенка "Європейська солідарність" заперечують наявність проваджень.

Зараз ви читаєте новину «Порошенко вдруге прийшов на допит: під ДБР зібралися 2 мітинги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі