понеділок, 06 травня 2024 12:53

Не впізнати: як змінилася Настя Каменських за майже 20 років
13

Настя Каменських
Фото: vk.com/potapinastya
Настя Каменських
Настя Каменських
Настя Каменських
Настя Каменських

Настя Каменських - одна з найпопулярніших артисток українського шоу-бізнесу. Здобула популярність як учасниця музичного дуету "Потап і Настя", а зараз виступає під псевдонімом NK.

Gazeta.ua пропонує переглянути, якою була виконавиця майже 20 років тому.

Народилася майбутня зірка в Києві. Прізвище Насті по батькові - Жмур, а по матері - Каменських. У п'ять років дівчинка поїхала до Франції за програмою обміну, де пробула два місяці. Через рік відправилась до Італії, де прожила сім років. Там вивчила італійську мову та відвідувала місцеву школу.

У 15 років Каменських закінчила музичну школу за класом фортепіано. Крім цього вісім років професійно займалася балетом. Після школи вступила до Українсько-американського гуманітарного інституту, де викладання ведеться англійською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Санта Дімопулос з дітьми похизувалась розкішним відпочинком в ОАЕ

Кар'єра співачки розпочалася у 2004 році, коли вона взяла участь у фестивалі "Чорноморські ігри". У 2005-му здобула в Лондоні нагороду UBN Awards як "відкриття року".

У лютому 2010 року Настю було визнано "Найкрасивішою жінкою України" за версією журналу Viva.

Стиль артистки за ці роки практично не змінився. Вона часто з'являється на публіці у коротких блискучих сукнях, з об'ємними природніми локонами та яскравим макіяжем. Однак у соцмережах зірка не соромиться показуватися без косметики та часто підкреслює натуральну красу відвертими образами.

Зараз Каменських 37 років. На початку повномасштабного вторгнення виконавиця випустила декілька ліричних пісень, однак згодом повернулася до звичного, розважального стилю.

Раніше Каменських випустила кліп на пісню "Молоко", який обговорюють у мережі вже кілька тижнів. Чоловік зірки - Потап - підтримав ідею треку та відео, а от його колишня Ірина Горова зазначила, що в новому хіті немає нічого особливого.

Зараз ви читаєте новину «Не впізнати: як змінилася Настя Каменських за майже 20 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі