вівторок, 07 травня 2024 11:59

Віталій Кличко чесно сказав, де живуть його діти і чи спілкується він з колишньою
3

Наталія Єгорова з дітьми
Фото: instagram.com/natalia_yegorova
Наталія Єгорова з дітьми
Віталій Кличко з колищньою дружиною

Міський голова Києва Віталій Кличко розсекретив, де живуть його діти - сини Максим-Олександр, Єгор-Даніель і донька Єлизавета-Вікторія.

У програмі "Люкс ФМ" політик зізнався, що вони навчаються за кордоном. Додав, що колишня дружина - Наталія Єгорова - взяла на себе майже всі обов'язки щодо їхнього виховання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексдружина мера Києва показала, як відпочиває у Таїланді (фото)

"Востаннє спілкувалися з ексдружиною декілька днів тому по телефону. Дітей бачив востаннє до війни. Вони народилися і все життя живуть за кордоном. Зараз навчаються в різних країнах. Молодший - у США, старший - у Лондоні, донька - в Нідерландах. Тому дуже важко їх зібрати. Ми бачимося по відеозв'язку, але жодна програма не може замінити відчуття, коли обіймаєш дитину", - поділився Віталій.

Донька та молодший син Кличка - 21-річна Єлизавета-Вікторія та 18-річний Максим - влаштували гучну вечірку. За інформацією, яку опублікувало видання "Інформатор", молодь розважалась у Гамбурзі. Судячи з відео, спочатку вони купили в магазині алкоголь. А вже вдома готували коктейлі, танцювали, грали в карти та курили кальян.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко чесно сказав, де живуть його діти і чи спілкується він з колишньою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі