пʼятниця, 12 квітня 2013 15:45

Парламент запрацює, йому просто нікуди діватись - Карасьов

Парламент запрацює, йому просто нікуди діватись - Карасьов
Політолог Вадим Карасьов прогнозує відновлення роботи Ради найближчим часом. Фото: telekritika.ua

Верховна Рада сьомого скликання запрацює найближчим часом, оскільки провладна більшість або опозиційні сили мають знайти компроміс.

Як передає кореспондент Gazeta.ua, таку думку сьогодні на прес-конференції висловив директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

За словами експерта, найбільш вірогідний сценарій розвитку ситуації в парламенті - "парламентсько-революційний, компромісний, коли Верховна Рада почне працювати, коли опозиція повернеться у парламент і коли парламентська більшість повернеться до зали засідання".

Він зауважив, що в разі розвитку такого сценарію Рада почне "необхідну Україні активну роботу, одночасно відновивши свій статус, свою суб'єктність і стане одним із найважливіших місць для стабілізації політичної ситуації".

"Учасники парламентських перегонів доживають до президентських виборів, де все буде вирішуватися політтехнологічною грою та розташуваннями сил", - вважає Карасьов.

Він наголосив: "Парламент запрацює, бо немає куди діватись. У опозиції немає сил, аби піти за опозиційним сценарієм, і немає розуміння, що буде потім".

Зараз ви читаєте новину «Парламент запрацює, йому просто нікуди діватись - Карасьов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі