четвер, 04 квітня 2024 15:15

Безугла не вийшла з фракції "Слуга народу". Стефанчук пояснив чому

Безугла не вийшла з фракції "Слуга народу". Стефанчук пояснив чому
Мар'яна Безугла потрапила до Верховної Раду на виборах по округу у Києві від партії "Слуга народу". Фото: Facebook.com/bezuhlamariana

Заяви народної депутатки Марʼяни Безуглої на вихід із парламентської фракції "Слуга народу" в апараті Верховної Ради немає.

Про це сказав голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, повідомив "Укрінформ".

"Станом на зараз заяви Мар'яни Володимирівни Безуглої про вихід із фракції в апараті Верховної Ради не існує", - сказав спікер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд переніс справу Шила. Звучали прізвища Єрмака і Татарова

"Без функціонуючого єдиного і цілісного парламенту нам дуже складно буде рухатися в цей складний для України час війни. Тому що саме у парламенті приймаються, крім законів, дуже важливі політичні рішення. І саме парламент здійснює міжпарламентську діяльність із нашими колегами, які у своїх країнах приймають рішення. Тому для мене дуже важливо питання цілісності і єдності єдиного законодавчого органу у нашій країні", - заявив Стефанчук.

6 січня у Верховній Раді зареєстрували проєкт постанови про відкликання Безуглої з посади заступниці голови Комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Парламент декілька разів не зміг розпочати розгляд відповідного питання через відсутність депутатської підтримки.

11 січня Безугла заявила, що вирішила вийти з фракції і партії "Слуга народу". Голова партії Олена Шуляк сказала, що підпише заяву, як тільки така надійде.

6 лютого Безугла заявила, що Шуляк задовольнила її заяву на вихід з партії.

Мар'яна Безугла обиралася до Верховної Ради від партії "Слуга народу" по округу у Києві.

Торік у листопаді заявляла, що головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не надав "план задуму" на наступний рік. Після цього її висміяли користувачі соціальних мереж.

Зараз ви читаєте новину «Безугла не вийшла з фракції "Слуга народу". Стефанчук пояснив чому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі