субота, 20 квітня 2024 14:00

Можуть притягнути до відповідальності: покійному журналісту прийшла повістка

Спортивному журналісту, колишньому головному редактору журналу "Футбол" Артему Франкову прийшла повістка для оновлення даних у ТЦК та проходження медогляду.

Воєнкоми, вочевидь, не звернули увагу, що Франков помер ще восени минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official.

Автор: t.me/footballandartemfrankov
  Покійний спортивний журналіст Артем Франков “отримав” повістку
Покійний спортивний журналіст Артем Франков “отримав” повістку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це не заборонено на законодавчому рівні": в ЗСУ прокоментували "виловлювання" чоловіків на вулицях

Повістку Франкову надіслав київський ТЦК в Оболонському районі. Журналіст мав би з'явитися туди 20 квітня о 9:00.

"У разі неявки до територіального центру комплектування та соціальної підтримки без поважних причин вас буде притягнуто до відповідальності згідно із законодавством в умовах воєнного часу", - написано у повістці.

"Немає такого абсурду, який не міг пролізти в наше життя і поступово виявитися чимось природним", - йдеться в повідомленні Telegram-каналу.

Артем Франков помер восени 2023 року, йому було 53 роки. У журналіста трапився другий інсульт. Вранці 31 жовтня він потрапив до реанімації, лікарям не вдалося врятувати його життя.

Франков - Заслужений журналіст України (2005). Він нагороджений орденом "За заслуги" ІІІ ступеня (2012). З 1997 року працював головним редактором журналу "Футбол", який став одним із провідних футбольних видань України.

Зараз ви читаєте новину «Можуть притягнути до відповідальності: покійному журналісту прийшла повістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі