четвер, 12 жовтня 2023 11:10

Експрокурор Ільницький відгуляв розкішне весілля з експрацівницею ДБР під Львовом
8

Фото: Скріншот

Експрокурор Печерського району Києва 31-річний Ростислав Ільницький відгуляв розкішне весілля з експрацівницею львівського ДБР 27-річною Роксоланою Москвою поблизу Львова.

Святкування тривало два дні. У перший день на весіллі було понад 300 гостей, пише Lviv.Media.

Для молодят виступали Олександр Пономарьов, Оля Полякова, гурт "Дзвони сонця". Ведучим був шоумен Григорій Решетнік. Другого дня гостей розважав Дзідзьо, і було запрошено 500 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальна блогерка Верба виходить заміж, але є нюанс

Цікаво, що наречена не втрималася та сама виклала відео з першого дня весілля. Після того, як ролик потрапив у ЗМІ, Роксолана закрила свої акаунти у соцмережах. Однак на кадрах можна було розгледіти, хто був серед запрошених. Розділити свято прийшли депутати Львівської міської ради Юрій Ломага та Олексій Різник.

Також серед запрошених є Василь Телиця, ймовірно, екскерівник управління боротьби з організованою злочиннстю МВС України у Львівській області, та Святослав Мазурик. Чоловік з таким самим ім'ям та прізвищем працював у прокуратурі Києва та навесні 2021 був пійманий на хабарі $100 тис.

За інформацією видання, всі спроби зв'язатися з Ільницьким та Москвою, щоб дізнатися, звідки у них гроші на таке пишне весілля під час війни, виявилися марними.

Ростислав Ільницький у 2019-му був заступником місцевого прокурора у Радехові. Після цього планував стати головним прокурором Херсонської області, але не вийшло. А кілька місяців тому за власним бажанням звільнився з посади прокурора прокуратури Печерського району Києва.

Роксолана Москва - колишня працівниця відділу кадрів Територіального управління ДБР у Львові. Роксолану звільнили із бюро у березні 2022 року, однак згодом вона через суд вирішила повернутися на роботу.

Зараз ви читаєте новину «Експрокурор Ільницький відгуляв розкішне весілля з експрацівницею ДБР під Львовом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі