понеділок, 13 травня 2024 17:11

Розбили колону окупантів, яка намагалася прорвати фронт на Харківщині

Розбили колону окупантів, яка намагалася прорвати фронт на Харківщині
На Харківщині атакували російську колону. Фото: Третя штурмова бригада

Сили підрозділів Третьої штурмової бригади та суміжних 66-ї ОМБр, 77-ї бригади ДШВ знищили танки-черепахи та БПМ-2 противника у Харківській області.

Росіян атакували ударними дронами та бригадною артилерією, повідомляє Третя штурмова бригада.

"Три одиниці техніки - знищено безповоротно та ще чотири - уражено. Противник розбігався посадками, але частину особового складу знайшли і зачистили - мінус до взводу російської піхоти, не рахуючи екіпажів", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківський напрямок переміщено резерви. ЗСУ контратакують - Генштаб

Загарбникам не вдалося здійснити прорив.

Вчора президент Володимир Зеленський повідомив, що на Харківщині тривають жорстокі оборонні бої на значній частині нашої прикордонної смуги.

Є села, які фактично із "сірої зони" стали зоною ведення бойових дій, російські окупанти намагаються у частині з них закріпитись, частину використати для просування, сказав Зеленський.

Ворог атакує по Вовчанському напрямку, півночі, Липецькому напрямку. Сили оборони стримують противника, сказав начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зараз ви читаєте новину «Розбили колону окупантів, яка намагалася прорвати фронт на Харківщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі