неділя, 03 березня 2024 04:06

Українська військова знялась для весняної обкладинки Vogue
7

Оксана "Ксена" Рубаняк
Фото: Бретт Ллойд
Оксана "Ксена" Рубаняк
Оксана "Ксена" Рубаняк
Оксана "Ксена" Рубаняк
Оксана "Ксена" Рубаняк

Українська кулеметниця Оксана "Ксена" Рубаняк з'явилась на обкладинці весняного номера Vogue Ukraine.

Військова позувала у формі. Руде волосся заплела в косу. Фотографував її британець Бретт Ллойд.

"Весняний номер присвячений людям і справам, які надихають, - тут зібрані історії українських дизайнерів, художників, кураторів і меценатів, які змінюють культурний і соціальний ландшафт навколо себе", - йдеться у описі журналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вазон, брудне обличчя і вила: Памела Андерсон знялась для глянцю у нестандартних образах

Оксана Рубаняк до того, як стала кулементницею 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців, працювала в Івано-Франківській міській раді.

У березні 2022 року "Ксена" отримала поранення під час боїв за Вугледар. Після реабілітації повернулася на передову. Вона захищала Україну на Бахмутському, Вугледарському та Мар'їнському напрямках.

Раніше на обкладинці Playboy Україна з'яивилася хірург, модель та телеведуча Ірина Білоцерковець. Під час обстрілу на Київщині вона була поранена та втратила око. В інтерв'ю жінка поділилася секретами своєї незламності. У новому випуску журналу також є розповіді інших українських жінок, учасниць проекту Women stay strong, які отримали травми під час повномасштабної війни.

Зараз ви читаєте новину «Українська військова знялась для весняної обкладинки Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі