середа, 15 травня 2024 14:18

Євробачення: заява alyona alyona про "штраф" за футболки Free Azovstal Defenders виявилась неправдою

Євробачення: заява alyona alyona про "штраф" за футболки Free Azovstal Defenders виявилась неправдою
alyona alyona, Jerry Heil та члени їхніх команд на Євробаченні-2024 у футболках Free Azovstal Defenders. Фото: Instagram.com/alyona.alyona.official

Суспільне Мовлення не отримувало жодних повідомлень про скарги чи штрафи за порушення правил пісенного конкурсу Євробачення-2024.

Про це телерадіокомпанія повідомила у середу.

14 травня реперка alyona alyona заявила в Instagram, що українську делегацію оштрафували за перебування в гринрумі у футболках із написом Free Azovstal Defenders (Звільніть захисників Азовсталі. - Gazeta.ua).

"Коли до нас підійшла камера, наша команда швидко розкрилася і показали наш заклик на весь світ. Ми дуже ризикували, проте все вийшло. Відбилися просто фінансовим штрафом", - написала alyona alyona. Згодом з допису прибрала речення про "фінансовий штраф".

Суспільне Культура звернулося по коментар до представниці артистки, але на момент публікації відповіді не отримало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переможець Євробачення Nemo отримав ще дві премії

"Наразі Суспільне Мовлення як член ЄМС, який забезпечує участь представників України на Пісенному конкурсі "Євробачення", не отримало жодних скарг та штрафів за нібито порушення правил", - повідомила телерадіокомпанія.

Представниці України alyona alyona та Jerry Heil під другим номером виступили у фіналі "Євробачення-2024" із піснею Teresa & Maria. Зі співачками на конкурс їздив продюсер Іван Клименко.

Цього року пісенний конкурс Євробачення відбувся у шведському місті Мальме. Перемогу здобула Швейцарія. ЇЇ представляв Nemo з піснею The Code. alyona alyona і Jerry Heil посіли третє місце.

Зараз ви читаєте новину «Євробачення: заява alyona alyona про "штраф" за футболки Free Azovstal Defenders виявилась неправдою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі