понеділок, 13 травня 2024 21:35

Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді

Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді
Висаджені протягом тижня рослини добре ростимуть і дадуть гарний урожай. Фото: pixabay.com

13-19 травня - дні вдалого вибору. Купуйте новий одяг і взуття. Вибір буде красивим і зручним.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Завітайте до перукарні, - говорить астрологиня. - Зрізане волосся добре ростиме. Нова зачіска личитиме вам. Можна попрацювати коло землі. Висаджені протягом тижня рослини добре ростимуть і дадуть гарний урожай. Можна планувати романтичну вечерю з коханою людиною. Не приховуйте своїх почуттів. За потреби зверніться за порадою до стоматолога. Лікування зубів пройде вдало. Леви, Діви та Козороги увесь тиждень купатимуться в шоколаді. Ви перевершите власні очікування. Беріться за справи, які хочете виконати досконало".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Друзі втягуватимуть у неприємності, але ви віртуозно виходитимете з них. Опинятиметеся у потрібному місці в потрібний час. Отримаєте запрошення на весілля. Не шкодуйте грошей на подарунок. Коли ще випаде нагода зібратися з родиною та друзями за одним столом.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Доведеться приймати удари долі і з розумінням ставитися до втрат, які принесе цей тиждень. Пам'ятайте, найтемніша ніч – перед світанком. Скоро все зміниться на краще.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Захочеться змінити роботу й місце проживання. Від останньої ідеї краще відмовитеся, бо скоро чекає ще один переїзд. Залежатиме від думок родичів і друзів. Це збиватиме із правильного шляху.

Рак (22 червня - 22 липня)

Життя випробовуватиме на щедрість. Частину заробленого пожертвуйте. Від того, наскільки ви готові поділитися з кимось зараз, залежатиме, як багато заробите цього літа. Відкладіть операції по видаленню родимок.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Дотримуйтеся закону, інакше потрапите в халепу. Розв'язати конфлікт допоможе почуття гумору. Змінювати зачіску краще у четвер, купувати меблі та техніку – на вихідних.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Укріплюйте позиції на роботі. Демонструйте здібності. За працю щедро платитимуть. Тримайтеся подалі від заздрісних людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День матері-2024: добірка найзворушливіших листівок з привітаннями

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Довіряти рекламі та новинам не варто. Утримайтеся від експериментів із зовнішністю та інтер'єром оселі. Купувати взуття краще в четвер.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Важко буде з кимось домовитися. Не дивуйтеся, якщо з вами не погоджуються. Радьтеся і шукайте компроміси. Не витрачайте гроші без потреби. Заощаджуйте. Скоро це допоможе покращити житлові умови.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Уникайте пліток про друзів та колег. Це серйозно відволікатиме та підірве ваш авторитет. Не захоплюйтеся декоративною косметикою. Шкіра потребує зволоження та підживлення. Зверніться до косметолога.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Розширювати свій бізнес не час. Краще рухатися помалу, але надійно, ніж швидко і з втратами. Добре заробити зуміє той, хто торгує в інтернеті.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Вдаватиметься все та одразу. Друзі і кохані принесуть багато щастя та задоволення. Робіть перші кроки на шляху до мрії. Вивчайте справу, якою кортить займатися. Ваш розквіт не за горами.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це тиждень сильних і цілеспрямованих. Годі відкладати заплановане. Заважатимуть люди без знань і досвіду. Не допускайте їх у своє оточення. Зможете здолати труднощі з фінансами та залагодити конфлікти.

Травень принесе українцям чимало гарних новин. Фінансові справи підуть угору. Легко буде знайти роботу та побудувати кар'єру. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть найзаможнішими.

Зараз ви читаєте новину «Перевершите власні очікування - три знаки увесь тиждень купатимуться в шоколаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі