середа, 15 травня 2024 15:34

Анжеліна Джолі в молодості й зараз: гарячі фото найкрасивішої жінки
14

Анжеліна Джолі
Фото: Getty Images
Анжеліна Джолі
Анжеліна Джолі
Анжеліна Джолі
Анжеліна Джолі

Анджеліна Джолі - голівудська акторка, яка неодноразово була визнала найкрасивішої жінкою світу. Здобула популярність у 1997 році після участі в телевізійному фільмі "Джордж Уоллес". Тоді її номінували на телевізійну премію "Еммі". Також вона отримала "Золотий глобус".

Gazeta.ua пропонує переглянути найгарячіші кадри знаменитості та факти про її особисте життя.

З 14-ти років Джолі мала серйозні стосунки з хлопцем упродовж двох років. Мати дозволила парі жити разом в її домі, про що Джолі пізніше розповіла: "Або я буду безрозсудною на вулиці з моїм хлопцем, або він буде зі мною в моїй спальні з моєю мамою в сусідній кімнаті. Вона зробила вибір, і тому я продовжила ходити до школи кожного ранку, і безпечно вивчала мої перші стосунки".

Під час зйомок у фільмі "Хакери" акторка зустрічалась з Джонні Лі Міллером - її першим коханцем після стосунків в ранньому підлітковому віці. У березні 1996 року одружилися, але наступого року повідомили про розрив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 17-річна донька Джолі та Пітта вирішила переїхати до батька - інсайдер

2000-го після двомісячного залицяння, Джолі взяла шлюб з актором Біллі Бобом Торнтоном. Через два роки подружжя оголосило про всиновлення дитини з Камбоджі, але несподівано розійшлися через три місяці після цього.

У 2005 році Джолі потрапила в широковідомий голлівудський скандал. Її звинуватили в тому, що акторка стала причиною розлучення Бреда Пітта і Дженніфер Еністон. Пізніше Джолі розповіла, що закохалася у Пітта під час зйомок фільму "Містер і місіс Сміт" , але відкинула звинувачення у романі з ним.

"Бути близькою з одруженим чоловіком, коли мій власний батько зраджував моїй мамі, це не те, що я можу пробачити. Я би не могла дивитися на себе зранку, якби я це зробила. Мене би не приваблював чоловік, який би зрадив своїй дружині", - прокоментувала тоді Анджеліна.

Стосунки з Бредом вона підтвердила вже 2006-го, коли завагітніла від актора. Одружилася пара 2014-го, а через два роки розійшлася.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі завершили розлучення, яке тривало сім років. Експодружжя не могли поділити виноробню Chateau Miraval на півдні Франції і вирішити питання щодо опіки над дітьми. Пітт отримав повний контроль над маєтком у Франції і право спільної опіки над дітьми. Він зобов'язався виплатити Джолі компенсацію в розмірі $250 млн.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліна Джолі в молодості й зараз: гарячі фото найкрасивішої жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі