понеділок, 15 квітня 2024 15:21

Закінчили тестувати новий гіперкар Bolide - чим він вражає

Закінчили тестувати новий гіперкар Bolide - чим він вражає
Bugatti Bolide створили спеціально для треків. Фото: Saggittarius A

Bugatti завершила тестування гіперкара Bolide.

Серійна модель пройшла випробування на гоночних трасах, вона готова до виходу на ринок. У компанії обіцяють, що Bolide зможе конкурувати з автомобілями Формули-1.

Bolide отримав двигун W-16 потужністю 1578 кінських сил, який робить його одним з найпотужніших автомобілів. Але основною перевагою моделі є мала вага. Вона робить його більш швидким і маневреним на треку. Теоретично, Bolide здатний розганятися до вражаючих 480 км/год.

Пілот Енді Воллес заявив, що Bolide - це щось унікальне, неймовірно потужне й легке в управлінні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bugatti представила нову лімітовану версію Chiron

"Відчуття під час керування Bolide неймовірні, особливо коли машина розганяється до величезних швидкостей після повороту", - сказав він.

Серійний Bolide дещо відрізняється від концепт-моделі. Інженери Bugatti налаштували Bolide на максимальну керованість, щоб він ідеально підходив для трекових перегонів.

Модель буде випущена в обмеженій кількості екземплярів.

Рідкісний Porsche 911 GT2 1996 року випуску виставили на аукціон.

Фінал торгів - 28 березня. І за прогнозами організаторів, ціна на авто з пробігом у 30 тис. км сягне мільйона доларів, повідомили в MMR.

Зараз ви читаєте новину «Закінчили тестувати новий гіперкар Bolide - чим він вражає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі