понеділок, 26 лютого 2024 10:32

Знищили автомобіль, який знімали у першій частині "Форсажу"

Знищили автомобіль, який знімали у першій частині "Форсажу"
Nissan знищив його останній власник. Фото: Крейг Ліберман

Знищили модель Nissan, яку використовували для зйомок першої частини "Форсажу".

Технічний консультант з автомобілів у ранніх частинах франшизи Крейг Ліберман показав останні кадри фіолетового Nissan 240SX.

На ньому їздила Мішель Родрігес, яка грала Летті.

Для зйомок першого "Форсажу" використовували три автомобілі, два з яких були каскадерськими. Під капотом вони мали стандартні трансмісії, але зовні були схожі. Ці авто зберігаються у приватному гаражі авторів YouTube-каналу Furious Garage.

Головний автомобіль мав значно кращу деталізованість. Лібермана каже, що виробнича бригада орендувала його, авторам фільму він не належав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Форсаж 9" зібрав рекордну суму у прокаті за три дні

Цей Nissan отримав мотор SR20DET потужністю 400 кінських сил. На нього спеціально встановили обвіс Zeal. Авто пофарбували у фіолетовий колір, хоч у фільмі він пурпуровий через фільтри на камерах.

Автомобіль після зйомок повернули власнику. Він перефарбував його у сріблястий колір та у 2009 році продав. Згодом автомобіль мав ще декількох власників, поки з нього не зняли двигун та трансмісію, а шасі продали на звалище.

На аукціоні Barret-Jackson продаватимуть автомобіль Toyota Supra 1994 року випуску. Його використовували під час зйомок фільму "Форсаж".

Зараз ви читаєте новину «Знищили автомобіль, який знімали у першій частині "Форсажу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі