пятница, 26 декабря 2008 11:35

"В "Динамо" багато чому навчився" - Сьомін

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін підвів підсумки року, проведеного в столиці України, розповів про стосунки з президентом клубу Ігорем Суркісом і дав оцінку українському чемпіонату.

 

"Цього сезону ми попрацювали дуже добре. З урахуванням Ліги чемпіонів ми форсували підготовку літом, і тепер "Динамо" на чолі таблиці з відривом в шість очок від "Металіста" і значно випереджає традиційного конкурента – "Шахтар". Мені здається команда сильно додала. У Лізі чемпіонів ми грали на рівних з кращими клубами Європи, нікому не поступаючись. Але, на жаль, жодного разу, можливо, за винятком матчів зі "Спартаком", не вдалося випустити оптимальний склад. Лікарі ні при чому. Такий збіг обставин".

 

"У мене сьогодні відчуття робочої атмосфери в команді, а це найголовніше. Добре працюють не тільки гравці, але й всі підрозділи клубу. Є повне взаєморозуміння з президентом "Динамо", якому я можу подзвонити у будь-який час доби. Атмосферу в київському "Динамо" чудово характеризує недавню заяву Ігоря Суркіса: якщо у Овчіннікова не вийде в "Кубані", візьмемо його назад. Сергій став своїм для гравців

"Динамо", його поважають і Суркіс, і інші керівники клубу".

 

"Цей рік, проведений в київському "Динамо", дав мені багато що. По-перше, постійна напруга, якої я вже давно не відчував. Приємне відчуття. По-друге, багато чому навчився, зустрівшись з новими людьми, яких вважаю надзвичайно професійними. Я ні про що не шкодую. Я прийшов у великий клуб, який продовжує розвиватися. Мені цікаво в команді, з якою працював видатний тренер Лобановський. У мене нові приємні відчуття і нові завдання. Мені в Києві комфортно. Скрізь кричать: "Криза! Криза!" – а ми її не помічаємо. Зарплату і преміальні отримуємо вчасно. Напевно, Суркісу важко, проте побудовано ще два прекрасних синтетичних поля ", – розповів Сьомін в інтерв"ю "Спорт-експресу".

Сейчас вы читаете новость «"В "Динамо" багато чому навчився" - Сьомін». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі