четверг, 04 декабря 2008 09:13

"У "Металіста" великі шанси пройти ще далі" - Вальверде

Ернесто Вальверде (головний тренер ФК "Олімпіакос") - післяматчева конференція

- "Олімпіакос" сьогодні заслуговував більшого, але вийшло так, як вийшло. Це була важка гра. Ми зробили все, що могли. Я вважаю, що наша команда виконувала все гідно, але результат такий, який є. Ми, звичайно, намагалися сьогодні виграти, але вистачило одного ауту і декількох пасів, які призвели до гола. Я - тренер "Олімпіакоса" і я вірю в свою команду. У нас зараз три очки, і я вважаю, що для нас єврокубкова весна продовжиться.

- Тренери деяких команд, які грали з "Металістом", після матчу з харків"янами були на межі відставки. Чи не загрожує це Вам сьогодні?

- Це питання не до мене. "Металіст" мене сьогодні вразив. На наші ворота був дуже великий тиск. Ми зробили все, що могли, і я вважаю, що моя команда виглядала гідно.

- Тобто, про відставку Ви не думаєте?

- Ні, про це питання не стоїть.

- Які шанси Вашої команди в Кубку УЄФА після сьогоднішнього матчу?

- "Металіст" і "Галатасарай" проходять далі, а у нас вдома гра з берлінською "Гертою", і я сподіваюся, що нам буде достатньо нічиєї для виходу в 1/16 фіналу.

- Ваша оцінка дій шотландського арбітра?

- Нічого особливого сказати не можу. Було декілька помилок, але вони не вплинули на результат гри.

- Ви свого часу вивели у фінал клуб "Еспаньйол". Як Ви вважаєте, в яку стадію під силу пробитися "Металісту" в Кубку УЄФА?

- "Металіст" - це команда, яка грає з величезним ентузіазмом. Вона нав"язує свою динамічну гру, футболісти багато пресингують. Також харківський клуб має дуже хорошу лінію захисту. Я вважаю, що у них є великі шанси пройти далі 1/16 фіналу.

Прес-служба ФК "Металіст"

Сейчас вы читаете новость «"У "Металіста" великі шанси пройти ще далі" - Вальверде». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі