пятница, 01 июня 2012 11:00
Северин Наливайко
Северин Наливайко
Северин Наливайко

Навіщо негру православ'я

- Каждый, кто примет православие - стает русским человеком, даже негр. Это самая высшая награда человека.

Так сказав брат Савелій. У чорній рясі він проводить безкоштовні екскурсії в Бахчисарайському монастирі. З огляду на патріархат, можна було передбачити, чим надолужують їхню безкоштовність.

- Кто без крестика - тот отверг Господа, он не благословляется прикладываться к иконе. Фашисты советских пленных распинали на кресте, и доказали, что это самая мучительная смерть. Когда кто-то из вас умрет без крестика - оправдания за это перед Богом не будет!

Гріхом було би не сказати, що задля порятунку заблудлих різноманітні хрестики на шию там же при храмі і продають. Ціна від 15 до 550 гривень.

Слухаючи про храм, ми дізналися, як запорізькі козаки захищали від татар російський народ, який не знав, що таке матюки й ніколи не вбивав полонених. Що завдяки Катерині II населення нашої держави - Росії - зросло з 20 до 160 мільйонів, що французи фінансували повстання Омеляна Пугачова проти Москви, що вони ж підіслали Дантеса Пушкіну на дуель. І взагалі, що це була не дуель, а політичне вбивство, бо Дантес одягнув бронежилет. А кримських татар Сталін виселив на бажання Америки за допомогу в боротьбі з фашистами.

На запитання, навіщо Америці Крим, наш гід аж засміявся:

- Це місце божественне. Зараз закликають на Євро не їхати, бояться російських проституток. А я вам обіцяю, що Крим буде перенаселений іноземцями. Вони постійно сюди їдуть, бо тут благодать. Людина навіть не може усвідомити, що її сюди притягає.

І ми віримо. Бо як це треба боятися російських повій, щоб, знехтувавши благодаттю, в Україну не приїхати?

Ми після триденних мандрів під кримським сонцем явно наблизилися до "негрів". А от від "русскіх", завдяки такій проповіді, стали, мабуть, іще далі, ніж були.

Сейчас вы читаете новость «Навіщо негру православ'я». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі