пʼятниця, 01 червня 2012 11:00
Северин Наливайко
Северин Наливайко
Северин Наливайко

Навіщо негру православ'я

- Каждый, кто примет православие - стает русским человеком, даже негр. Это самая высшая награда человека.

Так сказав брат Савелій. У чорній рясі він проводить безкоштовні екскурсії в Бахчисарайському монастирі. З огляду на патріархат, можна було передбачити, чим надолужують їхню безкоштовність.

- Кто без крестика - тот отверг Господа, он не благословляется прикладываться к иконе. Фашисты советских пленных распинали на кресте, и доказали, что это самая мучительная смерть. Когда кто-то из вас умрет без крестика - оправдания за это перед Богом не будет!

Гріхом було би не сказати, що задля порятунку заблудлих різноманітні хрестики на шию там же при храмі і продають. Ціна від 15 до 550 гривень.

Слухаючи про храм, ми дізналися, як запорізькі козаки захищали від татар російський народ, який не знав, що таке матюки й ніколи не вбивав полонених. Що завдяки Катерині II населення нашої держави - Росії - зросло з 20 до 160 мільйонів, що французи фінансували повстання Омеляна Пугачова проти Москви, що вони ж підіслали Дантеса Пушкіну на дуель. І взагалі, що це була не дуель, а політичне вбивство, бо Дантес одягнув бронежилет. А кримських татар Сталін виселив на бажання Америки за допомогу в боротьбі з фашистами.

На запитання, навіщо Америці Крим, наш гід аж засміявся:

- Це місце божественне. Зараз закликають на Євро-2012 не їхати, бояться російських проституток. А я вам обіцяю, що Крим буде перенаселений іноземцями. Вони постійно сюди їдуть, бо тут благодать. Людина навіть не може усвідомити, що її сюди притягає.

І ми віримо. Бо як це треба боятися російських повій, аби, знехтувавши благодаттю, в Україну не приїхати?

Ми після триденних мандрів під кримським сонцем явно наблизилися до "негрів". А от від "русскіх", завдяки такій проповіді, стали, мабуть, іще далі, ніж були.

Зараз ви читаєте новину «Навіщо негру православ'я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі