четверг, 13 мая 2010 17:12

Що ці патріоти зробили, коли були депутатами? Кричали про "розстріляне відродження" й видавали свої книжки!

 

10 травня представники опозиційних сил та громадськості створили Комітет захисту України. Координатором організації обрали письменника Дмитра Павличка.


"У жодному парламенті немає стільки письменників, спортсменів і співаків, як у нас. Але що ці патріоти зробили, коли були депутатами? Кричали про "розстріляне відродження" й видавали свої книжки! Всі письменники, що увійшли до комітету, видали по кілька томів своїх творів у чудовому оформленні. Рідко хто з живих може дозволити собі таке. Тобто вони собі нормально жили, а тепер хочуть у комітет! Та його треба робити з абсолютно свіжих людей, які не були задіяні в усіляких схемах і організаціях.

Влада теж не спить і запхає туди свого троянського коня. Важко вгадати, кого саме. От, Яворівський. Як він виліз? Чого? Коли виступає на шоу Шустера, постійно розшаркується перед своїми опонентами: "Я вас дуже поважаю"... Як можна із ворогом так сюсюкати?"

Сейчас вы читаете новость «Що ці патріоти зробили, коли були депутатами? Кричали про "розстріляне відродження" й видавали свої книжки!». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі