четверг, 06 мая 2010 16:29

За відреставрований автомобіль марки Berry просять 17 тисяч доларів

 

1 травня, 14.49


Ріку Самару в місті Новомосковську впоперек перепливає моторний човен "Южанка". На ньому катаються п'ятеро місцевих підлітків - 17-річні Дмитро Зінченко, Андрій Герасимов й Євгеній Ганчаєв і 15-літні Роман Волошин та Едуард Балабанов. Раптом із-за повороту в правий бік моторки на повному ходу влітає катер "МАХУМ-1800 ХР". Прогинає її бік й перелітає через неї, зачепивши хлопців днищем. Четверо з них падають у воду й гинуть. Втримався й вижив тільки Ганчаєв. На імпортному човні катався місцевий чоловік із дружиною та дитиною.


А в цей час:


42-річна Надія Іванів приходить до готелю "SV" на вул. Пилипа Орлика, 5-б у Львові. У ресторані закладу за годину мало розпочатися весілля племінниці.

Біля готелю метушаться пожежники. Щойно загасили полум'я, яке спалахнуло на останньому поверсі готелю. Вигоріло мансардне приміщення й дах із металочерепиці.

-  Коли під'їхала до готелю й побачила пожежні машини, аж серце йокнуло. Подумала: все, весілля не буде. На щастя, приміщення, де організували гостину, вогонь не зачепив. Наречені в той час ще в церкві були. Коли приїхали, пожежні вже шланги скручували.

Полум'я гасили 15 одиниць техніки. Персонал готелю евакуювали. Потерпілих немає.


У Вінниці проходить виставка старих автівок. Її приурочили до 50-річчя від дати випуску "Запорожця" ЗАЗ-965. Представляють близько 30 автомобілів різних марок.

50-річний Юрій Берко хвалиться своїм Berry:

- У світі є одна така машина. Бо я її сам зробив. Три роки тому з Польщі привезли лише основу. Довів її до ідеального стану. Тут деталі та двигуни від Volkswagen. Berry розвиває швидкість 100 кілометрів на годину. Коштує 17 тисяч доларів. Уже є покупець.


68-річний Леонід Ботвина їде додому електричкою зі столиці до Бородянки. Грає на гармоні "Ой, рябина кудрявая...". Сусіди по вагону сміються та підспівують. Потім замовляють пісні про війну.

- Їздив зранку на Житній ринок до Києва, взяв гармошку, аби не скучати, - каже Леонід Григорович. - Ринок хороший, продуктів купив. Грав усю дорогу - і туди, і назад. Настрій і собі підіймав, і іншим.


Цифра

875,6 млн гривень виділила Верховна Рада на утримання свого апарату 2010 року. Про це йдеться в законі "Про Державний бюджет на 2010 рік". Із них 7 млн грн закладено на візити депутатів за кордон, а 2,3 млн - на організацію офіційних прийомів у парламенті.


14 декоративних пальм висадили на центральній алеї найпопулярнішого одеського пляжу "Аркадія". Їх висаджують щовесни, а на зиму повертають у тепле приміщення.


3 гранатомети, 7 гранат і понад тисячу патронів вилучили міліціонери в квартирі 35-річного жителя Донецька. Він пояснив, що всю зброю знайшов у лютому цього року на звалищі.



Анекдоти


- Миколо Яновичу, чому не пускаєте членів "тіньового" уряду Тимошенко на засідання Кабміну?

- Та я б пустив. Але вести засідання під парасолькою та в протигазі...


Кажуть, Обама продав Україну Путіну за 90 кіло високозбагаченого урану. Так, прикро відчувати, що кожен із нас коштує всього два міліграма радіації.



Коротко

У закарпатському місті Мукачевому одній із вулиць присвоєно ім'я президента Польщі Леха Качинського, який трагічно загинув в авіакатастрофі 10 квітня.


У Тернополі демонтують дорожні знаки "Рух мотоциклів заборонено". Понад півроку цього добивалися власники мототранспорту. Знаки втратили актуальність. Їх встановлювали в радянські часи, коли такий транспорт був дуже гамірливий.

Сейчас вы читаете новость «За відреставрований автомобіль марки Berry просять 17 тисяч доларів». Вас также могут заинтересовать свежие новости Украины и мировые на Gazeta.ua

Комментарии

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі