вівторок, 24 травня 2011 09:45

Дід Мороз проявив кмітливість, щоб обчистити банк у Києві

Дід Мороз проявив кмітливість, щоб обчистити банк у Києві

23 травня в Києві знову обікрали банк. Із сейфа, за попередньою інформацією, злочинці взяли $ 22 тисячі. Про це розповів начальник ЦГЗ київської міліції Володимир Поліщук, пише Сегодня.

"Таке в Києві вперше - щоб у банк проникали через підземний хід", - підкреслив Поліщук.

За його словами, крадіжку, не виключено, скоїв хтось, хто добре знає охоронну систему і приміщення банку. Можливо навіть, це був його працівник.

"Проникли з боку підвалу. А ключ від сейфа, за попередніми даними, лежав мало не на столі", - сказав Поліщук.

Охоронець банку розповів, що вночі невідомий заліз у підвал під касою, пробив стелю прямо під нею, потім по драбині через велику діру забрався в касу і вкрав гроші. Таким же чином злодій зник з банку.

У міліції не виключають, що розмір крадіжки набагато більше - бо виконати таку величезну роботу варто було через великих грошей, та й самі банки люблять применшувати свої втрати.

Офіційно в банку подія не коментують: "Вибачте, ми не коментуємо", - сказали в офісі банку.

Злочинця зняли камери спостереження, але дізнатися, хто це, неможливо, адже бандит був у костюмі Діда Мороза. Що цікаво, сусіди, що живуть прямо над банком, не чули вночі ніякого шуму.

Як вже повідомлялось, у понеділок невідомі шляхом підкопу потрапили у відділення "Дельта-банку" на Повітрофлотському проспекті, 53, і забрали гроші з сейфів.

Зараз ви читаєте новину «Дід Мороз проявив кмітливість, щоб обчистити банк у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі