Знайте своє місце: путінських міністрів розігнав корейський клерк

З російською делегацією у Північній Кореї стався прикрий випадок. Найвпливовіших міністрів Кремля вигнав із зали місцевий чиновник - і це транслювалося на всю КНДР

Північнокорейський чиновник вигнав із зали засідань міністрів уряду РФ, які поспішили зайняти приміщення до того, як туди увійшов лідер КНДР Кім Чен Ин. Кадри інциденту потрапили у пряму трансляцію, яку проводили ЗМІ Північної Кореї.

Першим до зали входить міністр закордонних справ Сергій Лавров і стогне від втоми, сідаючи за стіл, після чого нарікає, що чимось забруднився. Поруч із Лавровим сідають перший віце-прем'єр Денис Мантуров та віце-прем'єр Віталій Савельєв. На кадрах трансляції також помітні віце-прем'єр Олександр Новак, міністр оборони Андрій Білоусов, міністр охорони здоров'я Михайло Мурашко та голова "Роскосмосу" Юрій Борисов.

"Вийдіть у хол", - незабаром командує російським міністрам північнокорейський чиновник, який перебуває за кадром

"Вийдіть у хол", - незабаром командує російським міністрам північнокорейський чиновник, який перебуває за кадром. А навіщо ми сюди зайшли? Ви б одразу попередили…" - дивується у відповідь чиновник із урядової почту. "Спочатку увійде наш керівник", - пояснює північнокорейський чиновник. На цих словах трансляція переривається.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі