Росія - країна православного джихаду?

РПЦ МП оголосила Україні "священну війну, тобто війну на знищення всього населення. Що це означає?

Тотальне знищення українських міст, захоплення і зачистка всього місцевого населення. Такі основні меседжі нинішнього російського телебачення. І Росія вже це робить - відверто і без жалю. Україна в Росії натомість - завдає прицільних ударів по російських НПЗ та флоту, щоб перекрити лінії логістики для російської армії та мінімізувати удари по наших територіях. І це "дві великі різниці".

Путін фактично оголосив джихад в Україні. Що означає це поняття у канонічному ісламі? Священна війна на захист віри. Фундаментальні ісламські терористи спотворили і перекрутили поняття джихаду - щоб поставити собі на службу, щоб виправдати терор інакомислячих. Тепер - цим самим зайнялася РПЦ (ФСБ) на державному рівні. Напередодні на сайті Московської патріархії з'явився документ "Всесвітнього народного собору". Цю органіцацію очолює людина, яка називає себе патріархом Московським і всєя Русі Кирилом. У документі зокрема йдеться, що війна, яку розпочав Путін в Україні - насправді священна, бо покликана захистити світ від сатанізму і бездуховності Заходу. Це новий етап боротьби російського народу проти злочинного київського режиму. Ця війна має захистити єдиний духовний простір Святої Русі від впадіння в глобалізм. Окрім того - документ заперечує існування українців та білорусів як націй: тут їх називають гілками триєдиного слов'янського народу: мало- і білоросами.

Все це могло би сприйматися як маячня божевільного - аби не зрощеність РПЦ із державними структурами Росії. І оголошення цієї кривавої бійні священною війною - це оголошення православного джихаду, тобто війни на тотальне знищення противника, на убивство усіх громадян України. З багословіння і схвалення ПРЦ. Росія, схоже, остаточно стала православним Талібаном. Державою, яка відверто визнає свою терористичну сутність.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі