Російській армії варто почати згадувати про кінну тягу

Як одним ударом по НПЗ знищити 3% нафтопереробних потужностей країни-агресорки? Спитайте українське ГУР

Удар українських безпілотників по заводу з виробництва шахедів та НПЗ Татарстану - подія, що може вплинути на весь хід війни. Ізраїльський політик Леонід Невзлін вважає, що лише пошкодження установки первісної переробки нафти потужністю близько 8 млн тонн на рік - скоротило російські нафтопереробні потужності на 3%. І це лише за один день! Це одна з найзнаковіших світових подій. До того ж, Путін зрозумів - у зоні ураження українських дронів опинилася фактично вся європейська територія Росії.

Цікаво, що держсекретар США Ентоні Блінкен після зустрічі з міністром МЗС Франції Стефаном Сежурне заявив - США ніколи не підтримували і не заохочувли Україну в її ударах по російських НПЗ. Натомість голова французького закордонного відомства висловив позицію геть протилежну: Українські атаки на російські заводи є легітимною обороною. Тим часом у самих США немає єдності щодо цього питання - так, генерал Бен Ходжес вважає, що Україна має ігнорувати поради не бити по російських НПЗ і продовжувати нищити ворожу паливну галузь.

Та нам своє робити: ГУР України не зупиняється на досягнутому, демонструючи самостійність і суб'єктність у питанні власного виживання. Тим більше, що Америка вже понад півроку не надає нам обіцяної допомоги. Адже США має найпотужніших союзників - Тихий і Атлантичний океани, які убезпечують країну від загроз зовнішнього вторгнення. США складно зрозуміти, у якій тяжкій ситуації опинилася зараз Україна, і вони сьогодні втрачають позиції нашого найсильнішого партнера і союзника. Натомість цю роль центру євроатлантичної цивілізації потроху перебирає на себе Франція.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі