Через таких, як вона, ми перетворюємося на Росію

Залужного звільнили, Безуглу залишили. Чи так має бути в демократичній країні?

Залужний та Безугла.

Він відомий тим, що зупинив російську армію на початку вторгнення і відкинув від Києва, Харкова, звільнив Херсон.

Вона відома тим, що звинуватила його в алкоголізмі і гавкала на бойового генерала весь час, поки Офіс медійно готував відставку популярного головнокомандувача.

В результаті, незважаючи на підтримку майже всіх громадян України, він звільнений з посади і відправлений незрозуміло куди.

Вона, незважаючи на небажання колег, навіть з власної партії, працювати з нею в Комітеті з нацбезпеки, розвідки та оборони, залишається на посаді і пише в соцмережах, що вираховує всіх критиків по IP.

Вчора в мене була дискусія з приятелем про владу. Він вважає, що критикувати не можна, бо розбрат і Путін нападе.

А мені здається, що чим більше Україна звільняє таких людей, як Залужний, Наєв, Забродський і чим більше висуває на високі пости таких, як Безугла, Татаров, Шурма, Гетманцев, тим сильніше ми як країна перетворюємося на Росію.

Ми вже майже такі, як вони. В нас є найвеличніший лідер сучасності і немає парламентаризму

Ми вже майже такі, як вони. В нас є найвеличніший лідер сучасності і немає парламентаризму. В нас спецслужби слідкують за журналістами, а політичних опонентів переслідують за справами 10-річної давнини. Генералів ми звільняємо, бо вони надто популярні, а свого жиріновського завели, бо вона робить все, що скажуть в Офісі.

Єдине, чим ми досі відрізняємося від Росії, – ми досі дозволяємо собі мати власну думку і не боїмося її висловлювати.

На мою думку, ми не зможемо виграти війну, якщо послухаємо спікерів Офісу і перестанемо реагувати на недолугі дії чи бездіяльність влади.

Будь-який, навіть найкращий правитель стає неефективним, коли його не критикують

Будь-який, навіть найкращий правитель стає неефективним, коли його не критикують і він вважає себе найрозумнішим. Бо завищена самооцінка і відірваність від реальності приводить до дуже поганих управлінських рішень. Саме тому диктатури програють демократіям. Саме тому ми маємо залишитися демократією з плюралізмом думок і конкуренцією ідей, щоб мати шанс перемогти сильнішого, але тупішого та відірваного від реальності Путіна.

Це наш вибір, кого цінувати: Залужного, бо він вміє перемагати, чи Мар'яну, бо це стабільність і єдність. Я обираю Залужного. А ви?

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі