Ми прос*али дипломатію, а винні польські фермери. Чому так?

Пора, нарешті, відпрацьовувати свої зарплати і реально впливати на союзників, а не тупо світити небритими пиками в хакі

Моя бабуся до кінця життя сушила сухарі та не дозволяла викидати недоїдений хліб. Казала, що в голод то було б врятоване чиєсь життя.

У поляків не було Голодомору. Але він точно буде, якщо в Польщу прийдуть московити. Там, де вони, завжди смерть.

Хтось із поляків це розуміє, хтось ні. Українське зерно висипали на землю не всі поляки, не фермери, а п'ятеро путінських шісток з "Конфедерації" Рафала Меклера.

Я думаю, зараз дуже неправильно асоціювати всю Польщу з правими радикалами "Конфедерації". Щоб ви розуміли справжню підтримку поляками правих радикалів, на виборах "Конфедерація" взяла всього 7% голосів. Це маргінес.

Де українські спікери у Польщі? Де активна пропаганда України у польських ЗМІ?

Єдине питання, яке в мене виникає, це чому Путін впливає на Польщу через радикальну праву партію, а Україна - ні? Що заважало протягом останніх двох років сформувати механізм впливу України на одного з найважливіших союзників?

Де українські спікери у Польщі? Де активна пропаганда України у польських ЗМІ? Де платна реклама, замовлена коштом українського уряду? Де ролики про війну в рекламних блоках польських кінотеатрів? Ізраїльтяни заплатили за рекламу проти антисемітизму, і її активно крутять в Штатах. Ролик про антисемітизм буде навіть на фіналі Супербоулу - найпопулярнішій події року в Америці. Чому Ізраїль бачить свої інтереси в настроях американського суспільства і захищає їх, а Україна не працює з Польщею взагалі?

У мене набагато більше питань до української дипломатії і уряду, ніж до польських фермерів

Пробачте, що не в тренді, але у мене набагато більше питань до української дипломатії і уряду, ніж до польських фермерів. Пора, нарешті, відпрацьовувати свої зарплати і реально впливати на союзників, а не тупо світити небритими пиками в хакі, ніби ці пики - це все, що Україна може дати світові.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі