Зламати головкома. Не шукайте ворога, де його нема

Призначення Сирського замість Залужного підставляє нового головнокомандувача під великий пресинг очікувань президента і суспільства. Ця відповідальність виглядає як ноша, здатна зламати будь-кого

Я б не рекомендував робити із Олександра Сирського ворога.

Він бойовий генерал. Подобається це комусь чи ні, але це правда. Також правда, що він один з найдосвідченіших командувачів, який знає, що таке командування військами.

Російське походження і московське військове училище не заважали Петру Порошенку тримати Сирського на посаді начальника штабу АТО

Його російське походження і московське військове училище не заважали Петру Порошенку тримати Сирського на посаді начальника штабу АТО. За 10 років війни не було підстав вважати, що походження Сирського чи якісь його родичі в Росії впливають на дії командувача чи призвели до державної зради.

Ті, хто педалює тему його походження, зараз шкодять.

Я бачу ситуацію таким чином, що призначення Сирського замість Залужного підставляє нового головнокомандувача під великий пресинг очікувань президента і суспільства. Ця відповідальність виглядає як ноша, здатна зламати будь-кого.

Не забуваємо, що відповідальний за цю ситуацію не Сирський, а президент

Переконаний, що зламаний головком - не в інтересах України і нашого народу. Тому хочу побажати Сирському гідно пройти шлях головкома ЗСУ і знайти баланс між хотілками політиків і можливостями армії.

Як це в нього вийде - покаже час. І не забуваємо, що відповідальний за цю ситуацію не Сирський, а президент.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі