У московитів є ахіллесова п'ята. Туди і маємо бити

Дяка генералу за чітке бачення переможної стратегії. Коли питають, "та що там ваш Залужний може?", відповідь - думати. І це дуже немало

В останньому інтерв'ю генерал Валерій Залужний назвав центральним рушієм російсько-української війни розвиток безпілотників.

"Важливо, що метою не завжди буде виключно ведення бойових дій. Вони можуть бути спрямовані на зменшення економічних можливостей противника, його ізоляцію або виснаження", - сказав генерал.

Інтерв'ю Залужного цікаві тим, що змушують думати. Я задумався, і ось що виходить. Московити мають просто неймовірний досвід ведення бойових дій. Тільки за останні 80 років СРСР та Росія приймали участь у більш ніж 50 (!) війнах та збройних конфліктах.

Як результат, армія окупантів має хороше розуміння стратегії і тактики ведення сучасної війни, а також велику кількість добре підготовлених солдат і бойових офіцерів.

Високу професійність московитів в бою підтверджують всі військові, з якими я спілкуюся. Про чмобіків розказують тільки тилові дурачки і Марафон

Високу професійність московитів в бою підтверджують всі військові, з якими я спілкуюся. Про чмобіків розказують тільки тилові дурачки і Марафон.

Але є у московитів і своя ахіллесова п'ята. Після 1944 року всі свої війни імперія вела на чужій території. Перший, після Гітлера, удар по території московитів завдали ми. У них тупо немає досвіду в захисті своєї території від диверсій, ракет, безпілотників. Досвіду захисту інфраструктурних об'єктів у московитів зараз - нуль.

У них є теорія, в якій руське ППО саме сильне у світі. Але штаб Чорноморського флоту не дасть збрехати - де та теорія, а де практика!

У них є теорія, в якій руське ППО саме сильне у світі. Але штаб Чорноморського флоту не дасть збрехати - де та теорія, а де практика!

Виглядає так, що концентрація на інфраструктурних об'єктах в тилу московитів може бути панівною тактикою ведення бойових дій у 2024 році.

Дяка генералу за чітке бачення переможної стратегії. Коли питають, "та що там ваш Залужний може?", відповідь - думати. І це дуже немало.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі