Путін на мінімалках. Кому при владі все сходить з рук

Єрмак - продюсер стеження за журналістами, якого немає в титрах

Єрмак - це Путін на мінімалках. Доведено фільмом Бігуса про те, як Ігор за журналістами стежив і ся обі*рав. Ну і движняком довкола генерала. Пояснюю, спробую коротко.

Як автор, зокрема шпигунських романів, читаю і дивлюся багато по темі. У Фредеріка Форсайта, автора "Дня Шакала", є роман "Четвертий протокол". Спецслужби Британії там зробили наступне: навмисне ввімкнули дурочку, повелися, як лохи, засвітили операцію завдяки фальшивому паспорту в аеропорту і змусили ворогів вважати їх чушпанами. Ба більше: начальство підіграло, і засвічені ігорі були ганебно звільнені. Грали всі до кінця, за домовленістю. Мета? Переконати противника у власній слабкості, приспати пильність - і вдарити. МІ-6 підставила сама себе, щоб провести операцію прикриття.

Всі, хто має критичне мислення, хором кажуть: це все руки Єрмака! А воно тільки сміється

Та ладно, скільки таких сюжетів! Хоч би той "Варіант "Омега", радянській телегіт. Я не вірю, що в СБУ лохи. Звичайні журналісти отримали на руки стільки козирів, що п**ець. І справедливо звинуватили Єрмака в організації процесу. Так для цього ж Єрмак усе й замутив! Як і з Залужним! Всі, хто має критичне мислення, хором кажуть: це все руки Єрмака! А воно тільки сміється. Бо нічого йому за це не буде. Як не було Путіну за теракти на Каширському шосе. Вже тоді звучало: це все Путін, аби закрутити гайки. Путін на морозі: а вы докажите, бандерлоги. Доведіть, що це все Єрмак придумав. Так, він продюсер стеження за бігусами, якого немає в титрах. Так, Ігор навмисне налажав, аби кричали про Єрмака. Так, Єрмак недоторканий. Так само, як Путін. Єрмак копіює Путіна в усьому.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі