Воювати за нас - воюй. Але їдь у тамбурі

Кричуща ситуація з Укрзалізницею та військовим із собакою отримала ганебне продовження. Могли й не пустити?

Поки рускіє змагаються, хто з них далі докине, кручу в голові ситуацію з військовим і собакою в тамбурі. Людина від Укрзалізниці відповіла: ніхто ні на кого не образився. Все було за згодою, бо пес без намордника. Ніхто не вимагав у військового докупити місце для собаки. А працівники так, порушили - пустили пасажира з собакою без намордника.

...варто всякому, хто себе поважає, навіть собі на збиток і догану - уникати ситуацій, які виглядатимуть як приниження чи спробу приниження військового. Після перемоги - дійсних військових і ветеранів

Мої думки тихі: нормальні громадяни будь-яке подібне ставлення до військового автоматично вважають недружнім та неналежним. І це варто враховувати. Звичайно, кожна ситуація індивідуальна, це вам не механічні фемінітиви бездумно творити. Проте загалом варто всякому, хто себе поважає, навіть собі на збиток і догану уникати ситуацій, які виглядатимуть як приниження чи спробу приниження військового. Після перемоги - дійсних військових і ветеранів.

Дуже погана це історія, репутаційно погана, навіть за відсутності інституту репутації. Військовий вартий поваги. Ветеран заслужив усе, і навіть більше. Будь-які пояснення та заклики "ми ж нічого поганого не тойво" не спрацюють, навіть якщо це справді так. Дякую за розуміння.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі