Гроші на Євробачення чи на дрони? Як не доекономитися до маразму

Варто пам'ятати про дітей, молодь, менш витончених у культурному плані громадян, для яких Євробачення - це можливість хоч на хвилинку відволіктися від війни та привести до ладу свою кукуху

В економії головне - не доекономитися до маразму. Наприклад, якщо не купувати туалетний папір у Верховну раду і Офіс президента, за рік цілком можна буде купити кілька дронів на фронт.

Те саме з Євробаченням. Хтось вважає, що витрата 11 млн грн на Євробачення під час війни - то гроші на вітер. Наводять приклад Румунії, яка відмовилася, щоб зекономити.

Насправді, Євробачення давно стало масштабною політичною подією, а не тільки музичною. Люди голосують не тільки за музику, а за країни, які вони підтримують. Виграш "Калуша" став чудовою промоцією України у світі і сторицею відбив всі видатки нашої держави на конкурс.

Я не фанат Альони Альони, але вона вміє в шоу і вона точно буде помітною у фіналі Євробачення

Я не фанат Альони Альони, але вона вміє в шоу і вона точно буде помітною у фіналі Євробачення. Це особливо важливо зараз, коли рівень підтримки України у світі знижується і треба використовувати будь яку нагоду нагадати про себе.

І, будучи дуже розумними і критичними, ФБ-юзерам варто пам'ятати про дітей, молодь, менш витончених у культурному плані громадян, для яких Євробачення - це радість, яскрава картинка і можливість хоч на хвилинку відволіктися від війни, привести до ладу свою кукуху.

Економити є на чому, крім культури. Одні Гринкевичі обійшлися нам у 136 разів дорожче за Євробачення

Вболіваємо за наших і не жмотимося на важливе. Економити є на чому, крім культури. Одні Гринкевичі з аферами на 1,5 млрд грн обійшлися нам у 136 разів дорожче за Євробачення. А є ж іще Шурма, Татаров та інші діячі, що крадуть ще більше. Щоб були гроші на армію, трусити треба не культуру, а крадіїв.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі