Мама скандальної блогерки виграла шоу на СТБ

Принцип шоу такий: збирається чотири бабулі, ходять одна до одної в гості та критикують інших в хвіст та в гриву

Ну і про моє улюблене. На СТБ стартувало шоу "Супербабуся". Наче нам усім було мало "Супермами".

Принцип такий самий - збирається чотири бабулі, ходять одна до одної в гості та критикують інших в хвіст та в гриву. Ведучий Дмитро Карпачов, який вдає із себе психолога, аналізує їхню поведінку, дає поради, а в фіналі дає найкращій 10 балів.

Анна Алхім досі відкрито популяризує російську музику, "Слово пацана" і відмовляється переходити на українську

Нині їх отримала мама скандальної блогерки Анни Алхім, яка до повномасштабної війни називала Путіна "красунчиком" і потрапила на "Миротворець". Вже після 2022 року відкрито популяризує російську музику, "Слово пацана" і відмовляється переходити на українську. Крім того, у травні минулого року постила інфу про шпиталі в Дніпрі, в яких були військові. По одному зі шпиталів прилетіло.

"Супербабусю" знімали до 2022-го. Тоді автори усіляко приховували від свої глядачів, що надворі війна. Алхім згадували тільки в контексті її показування дупи підписникам, але про симпатії до Путіна не згадували.

Карпачов у шоу спочатку видає, що "поганих дітей не буває - бувають погані батьки". А потім вручає 10 балів мамі Алхім, бо "її стиль виховання не ідеальний, але точно не такий поганий, як ми тут бачимо". Учасниці поставили їй занизькі, на думку ведучого, оцінки.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі