Гумор, від якого офігєваєш. Чому жарти про "Сіськадовськ" - це дно

Поки автори не зрозуміють різницю між самоіронією та російськими стереотипами про українців, скандалів буде все більше

Ось вам про "Квартал", дівчину зі "Сіськадовська" та про інші зашибєнні жарти. Я відмучилася - страждайте й ви.

Ось вам чудовий приклад: "Я ж понімаєтє, я ж українську мову тільки в школі оце варчала. Нє-нє, не варчала, а волчара. Тому багато слив уже позаблювала".

О*уєнно, правда?

Скандали навколо гумористичного телевізійного контенту - це вже тенденція. У двох попередніх автори звинувачували мене і мою колегу Марину Крижню. Я накатала про серіал "Встигнути до 30", а Марина - про "Дизель шоу" і їхній номер про родину в окупації. Хоча ми просто відреагували на збурення у соцмережах.

Мер Скадовська записав відео, в якому просить вибачитися за персонажку, яка схожа на припадошну

Оскільки навколо кварталівської дичини несеться вже, то хоч тут не вигребу. Мер Скадовська записав відео, в якому просить вибачитися за персонажку зі Скадовська, яка схожа на припадошну.

Наші виробники таких шоу, схоже, будуть отримувати на горіхи усе частіше. Усе тому, що раніше їхні тупі жарти лишалися без уваги. Нині ж суспільство змінилося, і їм рано чи пізно доведеться на це реагувати. Хоча цільова аудиторія у них - величезна. На "Новорічному кварталі" в ютубі вже мільйон переглядів.

До речі, там була сценка про "Макдональдс" у Буковелі з усіма традиційними ідіотичними персонажами з західних регіонів, які затуркано кривляються і живуть в минулому. Хоча там усі кривляються як скажені.

Колись був скандал з продюсеркою "плюсів", яка заявила, що українська не годиться для серйозних серіалів

Колись був скандал з продюсеркою "плюсів", яка заявила, що українська не годиться для серйозних серіалів. Наче у нас є серйозні серіали. Її колеги мені говорили, що це не омовка і не неправильне трактування, а її життєва позиція щодо мови.

Був скандал з серіалом "Останній москаль", згодом - з "Великими Вуйками". І все це буде лише наростати. Поки автори не зрозуміють різницю між самоіронією, навіть гострою, і образами та російськими стереотипами про українців.

Подивіться на виступи наших коміків - там часом від гостроти офігіваєш, воно просто на межі. Але скандалів там майже немає, бо якщо автор - розумний, то чітко усвідомлює межі.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі