Кулебі варто припинити патякати про героїчні бої лопатами. І ось чому

Ми можемо скільки завгодно говорити про поганих поляків, підступних словаків і румунів, але факт в тому, що всі наші сусіди ведуть проти нас торгівельні війни. А українська дипломатія або нічого про це не знала, або не змогла нічого зробити

Що не так із Дмитром Кулебою?

Перше і головне: ми, цивільні, не маємо морального права говорити за військових.

Так, я переконаний, що українські солдати будуть битися з ворогом і лопатами, якщо Кулеба з колегами не знайдуть зброю і боєприпаси. Але Кулеба матиме право говорити про готовність битися лопатами проти танків, коли в шанцях з лопатою сидітиме сам Кулеба.

Поки Кулеба сидить не в шанцях, а в теплому кріслі, не йому розказувати про бої лопатами

А поки Кулеба сидить не в шанцях, а в теплому кріслі, не йому розказувати про бої лопатами.

Друге і важливе. Дипломатія - не мистецтво публічних заяв, а мистецтво таємних домовленостей. Особисто я вже по горло ситий заявами Кулеби про все на світі. Та тільки відносини з сусідами - пряма зона відповідальності міністра МЗС Кулеби - безнадійно зіпсовані.

Ми можемо скільки завгодно говорити про поганих поляків, ще гірших угорців, підступних словаків і румунів, але факт в тому, що всі наші сусіди ведуть проти нас торгівельні війни. А українська дипломатія або нічого про це не знала, або не змогла нічого зробити, щоб відвернути ці кризи. Внаслідок, поляки, ще рік тому найкращі наші друзі, зараз мало не вороги.

А ще в нас півроку немає посла у Великій Британії та ряді інших великих і важливих країн. І коли ми дивуємся, чого ж нас так не любить Глобальний південь, то, може, просто тому, що нас там практично нема?

Ось справжня зона відповідальності Кулеби і ось об'єктивні результати його роботи. Хотілося б побажати панові міністру менше п**діти про героїчні бої лопатами, а більше займатися власними посадовими обов'язками.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі