Губернатор РФ видав таємницю, за що насправді ведеться війна

Вони воюють не просто так, а за свої цінності, тобто за правильні туалети

Західні політики та експерти довго гадали, на біса Путін почав криваву війну проти України. Російська влада петляла, називала безліч причин, що суперечать одна одній, і плуталася у свідченнях. І ось нарешті губернатор Олександр Беглов видав цю страшну військову таємницю: "Ті, хто з автоматом в руках пройшов українізовану версію Донбасу, добре розуміють, за що ми воюємо. Цим хлопцям, які бачили у школах туалети, де замість двох приміщень - для дівчаток і для хлопчиків, три приміщення - для дівчаток, хлопчиків та гендерно-нейтральних, не потрібно пояснювати, які цінності ми відстоюємо".

Російські солдати, мабуть, тепер кричатимуть, йдучи в атаку: "За Батьківщину! За наш сортир!"

Зрозуміли? Вони воюють не просто так, а за свої цінності, тобто за правильні туалети. Російські солдати, напевно, тепер кричатимуть, йдучи в атаку: "За Батьківщину! За наш сортир!"

Якщо серйозно, то губернатор правду каже. Російський сортир - особливий, саме він свідчить про культурну унікальність цієї країни. Музика, живопис, література, балет у Росії зійшли на європейських дріжджах. А ось сортир - свій, національний, аналогів не має.

Путінська Росія не просто культивує свою відсталість та невігластво, а й намагається силою нав'язати все це сусідам

За даними Росстату, близько 22,6% населення Росії не має доступу до централізованої каналізації. Більшість таких сімей користуються вигрібними ямами. Ось вона - остання скрєпа, головна національна цінність. Майже чверть населення полегшується у дощатих сортирах, сидячи орлом над вигрібною ямою. Як тобі таке, Ілон Маск? Мабуть, від заздрощів тремтиш.

Путинська Росія не просто культивує свою відсталість і невігластво, а й намагається силою нав'язати все це сусідам: "Самі не с*ем у комфорті та іншим не дамо". Це і є їхня велика національна ідея.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі