У цирку під назвою "Росія" готують нову виставу

Путін - одночасно власник цирку та актор, який грає головну роль у цьому фарсі

Мене просто вражають ті, хто сподівається якось вклинитися у майбутні "вибори" і використати їх проти путінського режиму. Умови проведення цього фарсу апріорі виключають таку можливість.

У цирку "Росія" йде фарс "Вибори". Сергій Кирієнко та співробітники АП - режисер та асистенти. Путін - одночасно власник цирку та актор, який грає головну роль у цьому фарсі. У ролях інших кандидатів у президенти - артисти кордебалету на підтанцьовці в головного героя. Вони потрібні тільки для того, щоб на їхньому убогому тлі він виглядав привабливішим. Виборці - глядачі у залі, які не мають можливості впливати на перебіг фарсу. Твердолобі охоронці стежать за тим, щоб глядачі не пронесли до зали тухлі яйця для акторів та аплодували у потрібних місцях.

Жодних сюрпризів та несподіванок у такій ситуації бути не може. На сцену допускаються лише актори, які пройшли жорсткий кастинг

Жодних сюрпризів та несподіванок у такій ситуації бути не може. На сцену допускаються лише актори, які пройшли жорсткий кастинг. Його критерії - ще більша, ніж у головного героя, непривабливість, тьмяність, убогість, повна відсутність харизми та перспектив.

У жодному театрі чи цирку глядач не може просто залізти на сцену і вклинитися в спектакль або виставу. Його відразу під руки виведуть із зали. У фарсі "Вибори" також ніхто, окрім відібраних режисером учасників комік-трупи, не може бути допущений до ролі "кандидата у президенти". Жодної Дунцової. Тільки убогі, тупі та ще тупіші - Харитонов, Слуцький та їм подібні.

Намагаючись брати участь у цьому фарсі, ми просто привертаємо до нього увагу, допомагаємо господареві цирку продавати квитки та наповнювати зал глядачами.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі