Смерть Путіна не зупинить війну, бо проблема не в ньому

Дякую Олексію Навальному, який ще раз нагадав, що таке тайожний народ

Вже другий рік надія "хороших русских" і іноземців, номінант на Нобелівську премію миру Олексій Навальний не помічає війни, яку його країна веде проти України.

Ось і в новорічному зверненні до своїх фанів Олексій оминув загарбницьку війну Московії. І тут головне - зрозуміти правильні причини цього дивного мовчання відомого правдоруба Навального.

Поверхневі люди скажуть, що Льоша-небутерброд просто імперський мудак. І будуть категорично неправі. Навальний не тільки мудак, в першу чергу він - політик. І, як кожен політик, шукає прихильності у своїх виборців. Якщо він не засуджує війну, це не про нього особисто. Це значить, що війна подобається його виборцям, і він не може іти проти них.

Для повноти картини нагадаю, що виборці Навального - не безпробудно п'яна російська глибинка і не людожери з в'язниць, що записуються у "Вагнер", а кращі люди Росії

Для повноти картини нагадаю, що виборці Навального - не безпробудно п'яна російська глибинка і не людожери з в'язниць, що записуються у "Вагнер", а кращі люди Росії. Пишу без лапок, бо справді кращі: креативний клас, айтішники, громадські активісти, культурні і освічені люди.

І ось ці кращі люди Росії, що є виборцями Навального, в переважній більшості не готові засудити загарбницьку війну в Україні. Вони ніби й не дуже войовничі, але їм подобається, як Росія збільшує свою територію за рахунок нашої землі. Саме тому Навальний мовчить про війну, як риба. Не на часі.

Побажання смерті Путіну такі ж безглузді, як заклики до росіян зупинити зло. Не зупинять. Бо вони і є зло

Тож ніяка смерть Путіна не вирішує наших проблем. Побажання йому смерті такі ж безглузді, як заклики до росіян зупинити зло. Не зупинять. Бо вони і є зло. Вони народжують путіних і навальних, а потім записуються добровольцями, щоб безкарно вбивати цивільних.

Дякую Олексію Навальному, що ще раз нагадав, що таке тайожний народ.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі