Огидна картинка. Таким був би Новий рік, якби росіянам вдалося

На останньому кадрі Кролікі всім розливають алкоголь. Обидва підперезані рушниками зі словами "С Новым годом! С новым счастьем"

Уявив собі, яким було б відео новорічної ночі, якби росіянам вдалося у лютому 2022 року.

Зал у стилі "Песня-89". За столом у центрі студії сидять Лєв Лещенко, Марина Нєйолова, танцівник Микола Цискарідзе, Ані Лорак і Таїсія Повалій.

У другому ряду - Богдан Тітомір, Анастасія Волочкова, Баста і Тіматі. Поряд - репер-сепаратист Акім Апачев.

Два порожні місця символізують те, що Івлєєву та Кіркорова вирізали в останній момент. Монтажери ОРТ були дуже злі.

Цискарідзе і Повалій хтиво жартують про "наш Кавказ" і "нашу Малоросію". Тая та Ані сидять у відвертих сукнях, щоб видно були груди. Такі собі "апєтітні хохлушки".

На екран виводяться фотки артистів у піонертаборах.

Перемішується виконаннями романсів і пісень в стилі "Вдруг, как в сказке, скрипнула дверь".

Обов'язково номер грають "Кролікі". Можливо, співають пісню "Мы опять проиграли 6:0". Жартують про санкції. Про сатаністів.

За 15 хвилин до виступу Путіна у всіх стає таке обличчя, що глядач не може зрозуміти - на них зійшла благодать чи у всіх епідемія запору

За 15 хвилин до виступу Путіна у всіх стає таке обличчя, що глядач не може зрозуміти - на них зійшла благодать чи у всіх епідемія запору.

Камера переноситься у інший зал. Там сидять воскові Сальдо і Медведчук. Хвилиною пам'яті поминають Татарського та Дашу Дугіну.

Виступає Путін на тлі військових.

Наливають шампанське.

Цискарідзе дарує Ігорю Ліхуті шаровари. Чоловік Таї весело танцює гопачок під пісню "Червона рута" у виконанні Лорак і Повалій.

Повалій дарує Цискарідзе кавказький одяг.

Стрімом вмикаються Ілан Шор (Молдова) і Орбан. Разом з гостями вони виконують романс з фільму "Ирония судьбы". "На Тіхорєцкую состав отправітся, вагончік тронєтся, перон останєца".

Один з куплетів Баста, Титомір, Тіматі і Апачев виконують речитативом. Це символізує сучасність диктатури. Інший - Лєщенко, Басков (в піонерській формі) і Лорак.

На останньому кадрі Кролікі всім розливають алкоголь. Обидва підперезані рушниками зі словами "С Новым годом! С Новым счастьем".

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі