Ціна зростає щодня. Чи наважиться влада на загальну мобілізацію

Через те, що мобілізація непопулярна серед виборців, рішення про неї буде відкладатися до самого кінця

Здається, пристрасті трохи вгамувалися, тож хочу поділитися своїми висновками з прес-конференції Володимира Зеленського.

1. Масова мобілізація буде. Через те, що мобілізація непопулярна серед виборців, рішення про неї буде відкладатися до самого кінця. Як результат, через цейтнот, бардак і складну ситуацію на фронті, це буде найбільш хаотичний і слабкий набір з усіх хвиль мобілізації, що ми бачили. Армію поповнять переважно хворими цивільними чоловіками за 50, яких нагребуть там, де недогребли цього року.

Через зрив мобілізації буде зірвано і підготовку новобранців. Банально не буде часу готувати

2. Через зрив мобілізації буде зірвано і підготовку новобранців. Банально не буде часу готувати. Бо на момент, коли мобілізація відбудеться, дірки на фронті будуть затикати вже з коліс.

3. Справедливість, про яку говорив президент, не стосується тих, хто вже мобілізований. Враховуючи великі проблеми з мобілізацією, я не бачу реальним звільнення з армії тих, хто воює з самого початку, раніше, ніж через рік. В реальності більше схоже на те, що й раніше, ніж через 2 роки, ветеранів з війни не відпустять.

4. Наслідками буде оборонна кампанія України у наступному році і мобілізація українців росіянами на окупованих територіях. Жителі Донбасу і Криму, якими воював проти нас Путін, вже закінчуються і тепер проти України будуть воювати мобілізовані українці Запоріжжя й Херсонщини. Це як зуби дракона: одного вирвав, а на його місце прийшло два других.

5. З хорошого. Я не вірю в прорив фронту росіянами і їх нові великі територіальні завоювання. ЗСУ лишаються сильними, мотивованими і стійкими.

6. З поганого: утримання фронту хронічно хворими мобілізованими з недостатньою підготовкою буде мати свою ціну. Найвищу. В людях.

Рішення про велику мобілізацію відкладати не можна. Ціна зволікання буде страшною і вона зростає щодня

Пишу цей пост для того, щоб зафіксувати відповідальність вищого політичного керівництва ще на етапі прийняття рішення про мобілізацію. Його досі немає. Політична доцільність поки що переважає потреби ЗСУ в новобранцях.

Рішення про велику мобілізацію відкладати не можна. Ціна зволікання буде страшною і вона зростає щодня.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі