Безпрецедентна атака на Залужного: межу перейдено

Найгірше для Зеленського - виходу з цієї історії вже немає

Можна підвести попередні висновки безпрецедентної атаки на Залужного і ЗСУ під час війни.

1. Це атака не Безуглої, а президента. Інакше Безуглій давно б закрили рот. Не закрили. Все більше людей зараз розуміють, хто головний замовник.

2. Політично атака на Залужного самовбивча. Її наслідком стала критика президента і партії влади від людей, які раніше уникали критикувати владу.

Внаслідок атаки на Залужного Зеленський перестав бути "тефлоновим"

3. Внаслідок атаки на Залужного Зеленський перестав бути "тефлоновим". Тепер до нього стали прилипати скандали його яскравого оточення, і далі буде тільки падіння популярності.

4. Найгірше для Зеленського - виходу з цієї історії вже немає. Зняти Залужного - це перебрати особисто на себе весь негатив від складної військової кампанії наступного року. Будь-яка поразка буде сприйматися людьми як " а при Залужному такого не було". Залишити Залужного - зміцнити його апаратно і дати ресурс для ведення незалежної політики.

5. Опублікувавши фото загиблого бійця ЗСУ і написавши цей пост, Безугла остаточно перетнула межу. Тепер всі, хто має якісь контакти з Безуглою, спілкується з нею, бере в неї інтерв'ю, просто здоровається - такі самі покидьки, як вона.

Оригінал

Якщо ви помітили помилку у тексті, виділіть її мишкою та натисніть комбінацію клавіш Alt+A
Коментувати
Поділитись:

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі